Başkentli’nin aradığı oksijen Uptown İncek’te

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezi İncek’in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor.

ODTÜ ormanı ve Mogan gölüne hakim manzarasıyla dikkati çeken Uptown İncek konut projesi , Başkentli’nin aradığı oksijeni şehirden uzaklaşmadan, çok yakına getiriyor.

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, günlük hayatın telaşı ve şehir yaşamının yoğunluğu ile oksijen alma ihtiyacının daha fazla ortaya çıktığını ifade etti.

Artık ailelerin oksijeni bol bir yaşam için şehirden bir hayli uzaklaştıklarını kaydeden Katırcı, “Ankara’da oksijenin en yoğun bulunduğu yer olan ve kent merkezine de oldukça yakın bir konumda bulunan İncek’in şehre en yakın noktasında inşa ettiğimiz Uptown İncek projemizde konut sahiplerine nefes alabilecekleri bir yaşam merkezi hayata geçirmeyi hedefledik. Uptown İncek sahiplerine yaşam merkezi sunmanın yanı sıra, Mogan gölü ve ODTÜ ormanına olan yakınlığımızla da Ankaralılar’ı oldukça ihtiyaç duyduğumuz temiz havaya davet ediyoruz. Üstelik kent merkezinden uzaklaşmadan…” dedi.

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen LEMA Grup Uptown İncek projesinde de kalite ve güvenden ödün vermiyor. 1+1 ‘den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı dikey ve 8 katlı yatay mimarı yapı olarak inşa ediliyor.

Emlak Jet Haber

Başkentli’nin aradığı oksijen Uptown İncek’te

Başkentli’nin aradığı oksijen Uptown İncek’te_1
0 Takipçi