Anadolu Yakası’nda iki yeni konut projesi

Bu hafta basın toplantısı ile lansman süreci başlayacak iki ayrı konut projesi de İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunuyor.

Gayrimenkul sektöründe bu hafta iki ayrı basın toplantısı gerçekleşecek. Sözkonusu basın toplantıları ile iki ayrı konut projesi de l ansman sürecini başlatmış olacak. Yeni konut projelerinin ikisi de İstanbul’un Anadolu yakasında konumlanıyor.

17 Eylül 2014 tarihinde toplantı düzenleyecek olan İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat, Lokum Evleri projesini vitrine çıkartıyor.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın katılacağı proje Tuzla Aydınlı’da inşa ediliyor.  7 blok halinde 722 konuttan oluşan Lokum Evleri 24 ayda teslim edilecek. 48 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Proje, “Lokum tadında bir hayatla tanışmanın tam zamanı” sloganı ile tanıtılıyor.

Adalar Manzarasına Hakim

AC Yapı’nın Kartal’da uzun zamandır merakla beklenen dev projesi de bu hafta vitrine çıkıyor. 44 katlı 2 kuleden oluşan projenin lansmanı 18 Eylül Perşembe günü Taksim Grand Hyatt Hotel'de yapılacak.  AC Yapı, Kartal ’ da hayata geçireceği dev projesi için, “yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplama sürecini geçtiğimiz haftalarda başlatmıştı.  Kartal E-5 bandında Adalar manzarasına hakim bir noktada yer alan Manzaram Adalar isimli projede, konut ve Home – Office’lerin yanı sıra cadde mağazaları da yer alacak. Yaklaşık 2 bin 200 kişinin yaşaması planlanan 731 konutluk projede 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabilecek. AC Yapı son olarak Dore Life, Kent Life projelerini gerçekleştirmişti.

Cadde 24 dükkanları Ön Satışta

Öte yandan İstanbul Halkalı’da yer alan Cadde 24 projesinin dükkanları bu ay sonu ön satışa çıkıyor. 24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve 119 homeofis, 69 konut ve 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 Alışveriş Caddesi'nde dükkanların alanları 30 ile 1000 metrekare arasında değişiyor. Dükkanlarda modüler sistemle birleştirme imkanı da sunuluyor. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Emlak Jet Haber

AC Kent Life

Anadolu Yakası’nda iki yeni konut projesi

Tuzla Belediyesi

Anadolu Yakası’nda iki yeni konut projesi_1

Cadde 24

Anadolu Yakası’nda iki yeni konut projesi_2
0 Takipçi