Üç projenin yüzde 80’ini bir yılda sattı

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy’de ki dördüncü projesi olan Avlu Kurtköy’ün satışlarına başladı. Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplayan Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014’te start verecek. Projede dairelerin fiyatları ise 189 bin TL’den başlıyor.

Sabiha Gökçen ve Teknopark ve diğer projeler nedeniyle Kurtköy’e çok fazla ilgi olduğunu anlatan Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, “Şu anda Teknopark için 2 bin kişi bölgede çalışmaya geldi. 2024 yılına kadar bu sayının 30 bine çıkması bekleniyor. Ayrıca havalimanın büyümesi nedeniyle bölgede yeni konuta olan talep arttı. Ancak bölgedeki konut arzı talebi karşılamadığı için Kurtköy’de konut bulamayanlar Orhanlı ve Aydınlı bölgesinde konut aldılar” dedi. Bölgede yaptıkları 3 projede bir yıl içinde yüzde 80 satış rakamlarına ulaştıklarını aktaran Demirbaş, y aklaşık 2 aydır ön talep topladıkları yeni projeleri Avlu Kurtköy projesinde ise yüzde 20 oranında ön talep topladıklarını söyledi.

Sabiha Gökçen’e komşu

Sefa Demirbaş, Kurtköy’ün cazibe merkezi olarak adlandırılan ve önümüzdeki yıllarda Hollywood Caddesi gibi olacağı öngörülen Bakü Caddesi hakkında bazı yorumlarda bulunarak, “Projemiz, üzerinde 10’a yakın yeni proje bulunan ve hali hazırda 5 adet süper lüks projenin hayat bulduğu cadde üzerinde yer alıyor.  Bu cadde aynı zamanda teknopark ve havalimanının Kurtköy’e bağlandığı yol olarak da biliniyor” diye konuştu. Demirbaş, Sabiha Gökçen’e 1,7 km uzaklıkta olan projenin sosyal alanlarında çok amaçlı spor salonu, açık havuz, kapalı otopark ve kafe bulunduğunu sözlerine ekledi.

Sırada Ataşehir var

Ortaklığın hedefindeki yeni projelerin sorulması üzerine konuyla ilgili ufak bir açıklama yapan Sefa Demirbaş, “Şu an için bütün enerjimizi Avlu Kurtköy’e vermiş durumdayız. Ancak orta vadede Ataşehir ve Kurtköy bölgelerinde proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Ataşehir’deki ticari arsamız için teklif topluyoruz. Kurtköy’de de çeşitli projeler için görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Yüzde 25 indirimle satışa çıktı

Kurtköy bölgesinde metrekare satış fiyatlarının 3 bin-3 bin 500 TL aralığında olduğunu aktaran Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, Avlu Kurtköy projesinde ise arsa kendilerine ait olduğu bölge fiyatlarının altında 2 bin 500 TL’den satışa çıkacaklarını kaydetti. Maraşlı, proje satışlarında yüzde 40-50 seviyesine gelene kadar bu rakamları koruyacaklarını söyledi. 5 katlı projeyi 2016 sonunda teslim edeceklerini belirten Maraşlı, 1+1’lerin alanları 64 ila 68 metrekare; 2+1’lerin alanları 90 ila 130 metrekare; 3+1’lerin alanları ise 133 ila 163 metrekare arasında değiştiği Avlu Kurtköy’de balkon metrekarelerinin 7, bahçe metrekarelerinin ise 15 ila 80 arasında olduğunu kaydetti. Fiyatları 189 bin TL’den başlayarak 494 bin TL’ye kadar yükseldiği projede konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuluyor.

Emlak Jet Haber

Üç projenin yüzde 80’ini bir yılda sattı.

Üç projenin yüzde 80’ini bir yılda sattı

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy’de ki dördüncü projesi olan Avlu Kurtköy’ün satışlarına başladı.

Üç projenin yüzde 80’ini bir yılda sattı_1

Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplayan Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014’te start verecek.

Üç projenin yüzde 80’ini bir yılda sattı_2
0 Takipçi