DAP Yapı’ya Avrupa’dan 15 ödül

Geçtiğimiz yıl 9 ödül kazanarak bir ilke imza atan DAP Yapı, bu yıl da Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "European Property Awards" tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Gayrimenkul sektöründe çok sayıda projeye imza atan ve Türkiye'nin en önemli gayrimenkul şirketleri arasında gösterilen DAP Yapı ödüle doymuyor. Geçen yılı 9 ödülle kapatan firma, bu yıl da 8 farklı proje ile Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "European Property Awards" tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Tüm projeler ödül aldı

European Property Awards tarafından İngiltere'nin başkenti Londra’da düzenlenen ödül töreninde DAP Yapı'nın yeni projesi DAP Kule, "Ticari Yüksek Bina Mimarisi", İstMarina da "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" alanlarında Avrupa’nın en iyi projeleri olarak seçildi. DAP Kule'ye "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" ve "Ticari Yüksek Bina Mimarisi" dallarında da ödül alırken, İstanbul'un Kartal sahilinde "dünyanın en iyi karma projesi" olduğu belirtilen İstMarina da, "Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi", "Pazarlama Geliştirme", "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" ile "Karma Kullanım Geliştirme" alanlarında ödüle layık görüldü.

Dap Vadisi'nde de birincilik

İstanbul’un değişik bölgelerinde kentsel dönüşüme önemli bir katkı sağlayan DAP Yapı, Çağlayan’da inşa etmeye hazırlandığı DAP Vadisi projesiyle de "Ofis Geliştirme" ve "Kamu Hizmeti Geliştirme" alanlarında birincilik ödülü kazandı. Projenin içinde yer alan Bumerang Ofis ise "Ofis Mimarisi" alanında ödül aldı. Bu ödüllerin yanı sıra Maltepe Royal Centre projesi ile "Ticari Renovasyon/Tekrar Geliştirme" alanlarında ödül alan firma, Vazo Kule ile "Ticari Yüksek Bina Geliştirme", Burgu ve Tango Kuleler ile de "Yeni Otel İnşası ve Tasarımı" alanlarında ödüle layık görüldü.

Yılmaz: Çalışmamızın ödülü

Avrupa’nın en prestijli ödül töreninde projelerin neredeyse tamamının ödül almasının övünç kaynağı olduğunu belirten DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şunları söyledi: "İstanbul’un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz.  Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil ülkemiz adına da alıyorum. Bu ödül uzun süreli ve detaylı çalışmalarımızla hayallerimizin ürünüdür. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz, Bilgi birikimimiz, deneyimimiz ve know how’ımız ile sektörümüze ve hatta Avrupa’daki meslektaşlarımıza örnek teşkil ediyoruz".

Projelerde en iyi teknoloji kullanılıyor

DAP Yapı'nın günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarladıklarını ifade eden Yılmaz, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullandıklarını, bu nedenden dolayı da tüm projelerin rekor prim yaptığını vurguladı. Yılmaz, "Hayata geçirdiğimiz projeler 100 yıl sonra bile değerinden bir şey kaybetmeyecek" diye konuştu.

Dap Yapı'nın aldığı ödüller ve projeleri

Proje

Aldığı Ödül

DAP Kule Ticari Yüksek Bina Mimarisi (Avrupa ve Türkiye) DAP Kule Ticari Yüksek Bina Geliştirme İstMarina Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi İstMarina Pazarlama Geliştirme İstMarina Ticari Yüksek Bina Geliştirme ( Avrupa ve Türkiye) İstMarina Karma Kullanım Geliştirme DAP Vadisi Ofis Geliştirme DAP Vadisi Kamu Hizmeti Geliştirme Bumerang Ofis Mimarisi Maltepe Royal C.    Ticari Renovasyon/Tekrar Geliştirme Vazo Kule Ticari Yüksek Bina Geliştirme Burgu Kule Yeni Otel İnşası ve Tasarımı Tango Kule Yeni Otel İnşası ve Tasarımı

Emlak Jet Haber

DAP Yapı’ya Avrupa’dan 15 ödül.

DAP Yapı’ya Avrupa’dan 15 ödül

İstMarina

DAP Yapı’ya Avrupa’dan 15 ödül_1
0 Takipçi