Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan

İstanbul Pendik bölgesinin en güvenilir ve en profesyonel inşaat firmalarından Anadolu İnşaat ve Gayrimenkul tarafından satışları gerçekleştirilen Marmara Royal Residence siz alıcılarını bekliyor.

İstanbul Pendik bölgesinin en güvenilir ve en profesyonel inşaat firmalarından  Anadolu İnşaat ve Gayrimenkul tarafından satışları gerçekleştirilen Marmara Royal Residence son zamanlarda değeri en çok artan ilçelerden biri Pendik'te hayata geçiriliyor.

13 katlı, 2 blok halinde 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle toplamda 220 residence daireden ve ticari birimlerden oluşan projede konforlu, huzurlu ve güven dolu bir hayat sizlere sunuluyor.

Birinci kattan itibaren sizleri muhteşem bir deniz ve adalar manzarasının beklediği projede sizin ve konuklarınız için 3 katlı kapalı otopark, vale hizmeti, evinizde güvende hissetmeniz için 24 saat güvenlik, acil durumlarda size destek olmak için sağlık ve ambülans hizmeti, iş toplantılarınızı daha kolay düzenleyebilmek için business lounge, resepsiyon, kuru temizleme, posta hizmeti gibi birçok olanak sizlere sunuluyor.

Avantajlı konumuyla E-5  karayoluna 500 metre, TEM Kurtköy gişelerine 3 kilometre, sahil yoluna 1 kilometre, denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 4 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Etrafında birçok sosyal donatının da bulunduğu proje Marmara Üniversitesi Hastanesi, Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Viaport, Atlantis AVM, Assia Otel, Viaport Otel Divan, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Koç Lisesi gibi önemli eğitim kurumları ve Tuzla Tersanesi'ne yakın mesafede konumlanıyor.

Projenin satışını Pendik bölgesinin en başarılı emlak ofislerinden Anadolu Gayrimenkul ve İnşaat üstlendi. Projeyle ilgili detaylı bilgi için www.anadolu-insaat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

(0216) 596 02 07

Emlak Jet Haber

Marmara Royal Residence\'ın satışları Anadolu İnşaat tarafından gerçekleştiriyor.

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_1

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_2

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_3

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_4

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_5

Marmara Royal Residence

Marmara Royal Residence'ın satışları Anadolu İnşaat'tan_6
0 Takipçi