Aquacity Denizli'de örnek daireler ziyarete açıldı

Aquacity Denizli projesinde 1+1 ve 3+1 örnek daireler ziyaretçilere açıldı.

Sinpaş tarafından Denizli'de hayata geçirilen Aquacity Denizli projesinde 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazırlandı. Örnek dairelerde, daha çok modern çizgilerle samimi bir ortam oluşturuldu. 1+1 örnek dairede denizcilik konsepti kullanıldı. Denizciliğe ilgi duyanların beğeneceği tarzda dekore edilen dairede mavi ve beyaz renkleri kullanılırken daha çok rahat bir yaşam tarzı tüm eve yansıtıldı. 3+1 örnek dairede ise; doğa temasından yaralanıldı. Mercan, sarı, bej ve kahve renklerinin kullanıldığı bu konseptte doğal tonlarla sofistike bir yaşam tarzı ortama hakim.

Aquacity'ye 4 ayrı konsept

4 konseptten yararlanılan Aquacity projesinin ilk konsepti AquaBeach'te tropik bir sahil yaşamı sizleri bekliyor. Özel hazırlanan kumsallar size Maldivleri aratmayacak. Çocuklar kaydıraklarda eğlenirken, aileler de AquaCine'de sinema keyfi yaşayacak.

AquaMansion ise yalı hayatı sürmek isteyenler için dizayn edilmiş. Suyun ortasında iki adacıktaki yalı apartmanlarının yanı sıra bu konsepte seyir terasları, yürüyüş yolları da bulunuyor.

AquaHomes&Garden'da ise göl ve bahçe sizleri bekliyor. Projenin bu konseptinde lavanta, nilüfer, menekşe gibi birçok çiçek ve meyve ağaçları bulunuyor. AquaHomes&Garden'da kendi sebze ve meyvesini üretmek isteyenlere organik bir yaşam sunuluyor.

Dördüncü konsept AquaTowers'ta ise yüksek katlı rezidans daireler bulunuyor. Bu konseptte sakinlerin ihtiyaçlarını karşılayacak Street Mall isimli bir de AVM bulunuyor.

EmlakJet Haber

Aquacity 3+1 örnek daire

Aquacity Denizli'de örnek daireler ziyarete açıldı

Aquacity örnek daire

Aquacity Denizli'de örnek daireler ziyarete açıldı_1

Aquacity örnek daire

Aquacity Denizli'de örnek daireler ziyarete açıldı_2
0 Takipçi