Evora İstanbul modeli Denizli’de yükselecek

Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyan Teknik Yapı, 1500 konutluk projeyi Ocak ayında satışa sunmaya hazırlanıyor.

Teknik Yapı, Emlak Konut ile “arsa satışı karşılığı gelir paylaşım” modeli kapsamında; Denizli merkezde 115 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 1.500 bağımsız birimden oluşan yeni bir karma proje hayata geçirecek. Ön talepleri Ocak ayında toplanacak projenin yılın ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yükselen bölgeleri keşfederek konut alıcılarına da kazandırdıklarını belirtti ve yeni “kazan-kazan” modeli Anadolu’ya taşıyacaklarını açıkladı.

Gerçekleştirdikleri her projeden daire alan müşterilerin önemli kısmının Anadolu’dan olduğuna dikkat çeken Durbakayım, bu durumun kendilerini İstanbul dışında uygun bir proje araştırmaya ittiğini söyledi. Emlak Konut’un gerçekleştirdiği Denizli ihalesinin aranılan fırsat olduğunu belirten Durbakayım, Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyacaklarını açıkladı.

Evora İstanbul’u sağladığı kazanç nedeniyle seçtiklerini belirten Durbakayım, ilk başladıkları dönemde 1 milyar lira değerindeki projenin bugün yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştığını söyledi.

Projenin Özellikleri

Teknik Yapı’nın Denizli’de hayata geçireceği proje; 12 adadan oluşan bir arazi üzerinde inşa edilecek.  Söz konusu 12 adanın 6’sı konut, 2’si ticaret, 2’si park ve 2’si eğitim adasından oluşacak. Home ofis ve park alışveriş caddesinin de yer alacağı projede ağırlıklı olarak rezidans daireler bulunacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunacak.

EmlakJet Haber

EndFragment

Evora İstanbul modeli Denizli’de yükselecek

Evora İstanbul modeli Denizli’de yükselecek_1
0 Takipçi