Huzurlu Marmara’da satışlar başladı

Huzurlu İnşaat tarafından Beylükdüzü’nde inşa edilen Huzurlu Marmara’nın lansmanı yapıldı.

90 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede, 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor. 27.000 metrekare arsa üzerinde 18.320 metrekare inşaat alanına sahip Huzurlu Marmara’da 2+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Bu dairelerin büyüklükleri ise 97 metrekareden 177 metrekareye kadar değişiyor.

Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan projenin 2018 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Huzurlu Marmara’da lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL’den başlıyor. Ayrıca,  120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara’nın tüm bölgeye değer kazandıracağına dikkat çekerek projenin ön talep toplama döneminin beklediklerinden çok daha üzerinde bir yoğunlukla tamamlandığını söyledi. Yatırımcıların da ilgi gösterdiği projenin tüm donatılarını, ailelere maksimum konforu sağlayabilmek amacıyla geliştirdiklerini belirten Bıyıklı, Huzurlu İnşaat olarak bugüne dek inşa ettikleri tüm konutları kendi aileleri için tasarladıklarını ve Türkiye’nin dört bir yanında kendilerini tercih eden yüzlerce ailenin de yaptıkları işin referansı olduğunu ifade etti.

[if gte mso 9]> 96 800x600 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, müşterilerin her zaman kaliteli bir konuta sahip olma imkanının yanı sıra bir de kârlı bir yatırıma imza atmalarını sağladıklarına dikkat çekti. Huzurlu Marmara’nın manzarasıyla, donatılarıyla, arkasındaki güçlü isimle son derece özel bir proje olduğunu söyleyen Birpınar, bu projenin tüm bölgeye değer kazandıracağına ve sektörde de önemli bir örnek olacağına inandığını belirtti.

EmlakJet Haber

EndFragment

Huzurlu Marmara’da satışlar başladı

Huzurlu Marmara’da satışlar başladı_1

Huzurlu Marmara’da satışlar başladı_2

Huzurlu Marmara’da satışlar başladı_3

Huzurlu Marmara’da satışlar başladı_4
0 Takipçi