Nurol GYO projelerinde yeni etaplar satışta

Nurol GYO’nun projelerinden Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life’ın yeni etapları satışa çıkıyor.

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ve Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, Nurol Life Satış Ofisi’nde düzenledikleri basın toplantısıyla, yapımı süren Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleri hakkında bilgi verdiler.

Nurol Tower projesinin ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ ofis projesinde tek bir çatı altında buluşturduğunu söyleyen Hatipoğlu, Nurol Park ile özlemi duyulan samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırdıklarını belirtti. Nurol Life projesinin ise lükse algısı, yatırım değeri yüksek konumu ve sunduğu modern hizmetlerle ön plana çıktığını ifade eden Hatipoğlu, her üç projenin de satış performansından fazlasıyla memnun olduklarını söyledi. 2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladıklarını belirten Hatipoğlu, 2016’da ise yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedeflediklerini ifade etti.

Üç projede toplam 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasında olan yeni ofis arzının yüzde 10’una tekabül ettiğini belirten Hatipoğlu, Nurol GYO’nun şu anda geliştirdiği 2 bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanlarında da ekonomiye katkıda bulunduğunu söyledi. Hatipoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “ Basın Ekspres yolu üzerindeki Nurol Park Ofis projesinde ana kiracımız İş Bankası oldu. Yurt dışında merkezi olan birçok firma havaalanına yakın konumundan dolayı yoğun ilgi gösteriyor. AVM'deki mağazalar, yılda 2 milyon 800 bin ziyaretçi ağırlar. Mecidiyeköy Nurol Tower'ın zirvesinde yer alan en üst 10 katını, yılbaşında satışa açıyoruz. Nurol Tower Mart ayında hayata geçecek ve Plaza katlarında yer alan ofisleri kiralamaya uluslararası emlak firması Cushman & Wakefield ile başlıyoruz.”

Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen ise, Nurol Tower’ın ulaşım avantajına sahip olmasına dikkat çekti ve projede iş, yaşam, alışveriş, spor ve peyzaj alanlarının mükemmel bir uyumla bir arada olacağını söyledi. Nurol Park sakinlerinin dilerse ev ve ofisini yaşam alanına taşıyabileceklerinin altını çizen Çimen, ofisleri sıfır peşinatla 2016 yılının ilk yarısında teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunduklarını ifade eden Çimen, ayrıca Nurol Life projenin detaylarıyla ilgili olarak, “ Gece yatıya kalacak misafirler için ‘Guest House’, minik dostların emanet edileceği ‘Evcil Hayvan Bakımı’, dünya lezzetlerini kapıya getiren ‘Premium Yemek Hizmeti’, tüm ihtiyaçları karşılayacak ekipmanı ile ‘Toplantı ve Çalışma Odaları’, ‘Yoga-Pilates Stüdyosu’, ‘Sinema Odası’ ‘Spa&Sauna-Buhar Odaları’; Nurol Life’ın sunduğu ayrıcalıklar içerisinde yer alıyor. Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Nurol Life’ın iç mimarisi Autoban’a ait.” dedi.

EmlakJet Haber

EndFragment

Nurol GYO projelerinde yeni etaplar satışta

Nurol GYO projelerinde yeni etaplar satışta_1

Nurol GYO projelerinde yeni etaplar satışta_2
0 Takipçi