Yılbaşına özel kampanya

Ceylan inşaat tarafından Göztepe’de inşa edilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda yılbaşına özel olarak yüzde 5 peşinat, yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Adalar ve Kalamış manzarası ile dikkatleri üzerine çeken proje, şehir hayatının tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Projede, yıl sonuna özel başlatılan kampanya ile konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinat ve yüzde 5 indirim avantajıyla birlikte 120 aya kadar vadelendirilen ödeme koşulları sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 91 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 534 TL’den başlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, projenin İstanbul’un en prestiji ilçesinde yükseldiğini söyledi. Bölgenin metro gibi toplu taşıma araçlarıyla Avrupa Yakası’na bağlanmasının da konutların değerini arttırdığına dikkat çeken Ceylan, sakinlerine sadece bir ev değil, bir yaşam sunmayı amaçlayan Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinin başlangıç fiyatlarıyla hem ev sahibi olmak isteyenlere hem de yatırımcılara kârlı bir alternatif sunduğunu belirtti.

EmlakJet Haber

EndFragment

Yılbaşına özel kampanya

Yılbaşına özel kampanya_1

Yılbaşına özel kampanya_2
0 Takipçi