Toskana Orizzonte’de yaşam başladı

Emaar Türkiye’nin gerçekleştirdiği Toskana Vadisi içerisinde yine Emaar Türkiye ortaklığıyla inşa edilen Toskana Orizzonte’de ilk etap villalar sahiplerine teslim ediliyor.

Tek katlı yaşam konseptiyle hayata geçirilen projede, ilk etap villalar 650 bin dolardan sat ış a sunuluyor. Projenin ikinci etab ı n ı n in ş aat ı ise h ı z kesmeden devam ediyor.

Konuyla ilgili a çı klama yapan Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, projedeki 187 villadan ilk etabın taahhüt edildiği gibi Ekim ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğini belirtti. İlk etapta yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaştıklarını söyleyen Arıkan, kalan 8 villa için de görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. İkinci etapta yer alan 55 villanın inşaatının planlanandan hızlı ilerlediğini söyleyen Arıkan, bu etabın da Haziran 2016’da sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Yatay yaşam konseptinin dünyada oldukça başarılı örnekleri bulunan, özellikle projenin ismini aldığı İtalya’nın Toskana bölgesinin günlük yaşam biçimi olarak nitelendirilebileceğimiz bir konsept olduğunu belirten Arıkan, tek katlı mimarinin bahçe ve yeşil alan gibi birçok avantajı beraberinde getirdiğini söyledi.

2015’i beklentileri doğrultusunda bitirdiklerini söyleyen Arıkan, piyasadaki olası dalgalanmaların ayak sesini duyanların gerekli tedbirleri alabildiğine dikkat çekti. 2016 yılının Arıkan Yapı için ilklerin yaşanacağı bir yıl olacağını belirten Arıkan, önümüzdeki yıl yeni bir projenin lansmanı yapacaklarını söyledi.

Tek katlı yaşam konsepti ve sosyal donatıları ile ön plana çıkan projede; üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları ve yürüyüş parkurları bulunuyor.  Yatırım değeri 200 milyon dolar olan projede villa fiyatları 650 bin USD ile 1 milyon 200 bin USD arasında değişiyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Toskana Orizzonte’de yaşam başladı

Toskana Orizzonte’de yaşam başladı_1

Toskana Orizzonte’de yaşam başladı_2

Toskana Orizzonte’de yaşam başladı_3

Toskana Orizzonte’de yaşam başladı_4
0 Takipçi