Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa

Antalya'da sessiz cennet olarak tanımlanan Gazipaşa, doğası ve tarihi ile dikkat çekiyor.

Akdeniz kıyısında Toros dağlarıyla çevrili Gazipaşa, Antalya’ya 182 kilometre mesafede bulunuyor. Kıyı şeridi uzunluğu yaklaşık 50 kilometre olan Gazipaşa'da kıyı şeridinin yarıya yakını kumsal olup diğer kısmı kayalıklardan oluşuyor. Denizi ve güneşi dışında kültürel değerler de barından Gazipaşa'da, denize dirsek gibi uzanan bir tepenin üzerinde yer alan Antik Selinus kenti, derinliği 27 metre olan Yalan Dünya Mağarası, ortaçağa ait iç kale, sütunlu yol, mermer bina, anıtsal kapı, limanın batısındaki kilise ve Nekropolis kentinin tarihi zenginliklerinin bulunduğu Antiokheia Ad Cragum görülmeye değer tarihi ve doğal güzelliklerin arasında yer alıyor. Antalya’nın diğer tatil beldelerine göre daha ekonomik bir tatil seçeneği sunması nedeniyle yaz tatili için cazip hale gelen Gazipaşa’da denize yakınlık avantajına sahip kiralık ve satılık yazlıklar, daireler, villalar yer alırken bunların dışında ister yüksek kesimlerde ister denize yakın tarıma ve mülk yapımına uygun olan arsalar da bulunuyor. Her bütçeye hitap eden otel, pansiyon ve apart otellerin yer aldığı Gazipaşa’da tercih edilen oteller arasında Baysal Apart, Selinus Otel, Güven Otel, Kent Otel, Delfin Hotel ve Nil Apart Otel yer alıyor.

EmlakJet Haber

Antalya\'da sessiz cennet olarak tanımlanan Gazipaşa, doğası ve tarihi ile dikkat çekiyor.

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa

Gazipaşa, Antalya’nın diğer tatil beldelerine göre daha ekonomik bir tatil seçeneği sunması nedeniyle konaklama için tercih ediliyor.

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_1

Antalya\'da sessiz cennet olarak tanımlanan Gazipaşa, doğası ve tarihi ile dikkat çekiyor.

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_2

Gazipaşa’da tercih edilen oteller arasında Baysal Apart, Selinus Otel, Güven Otel, Kent Otel, Delfin Hotel ve Nil Apart Otel yer alıyor.

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_3

Gazipaşa’da denize yakınlık avantajına sahip kiralık ve satılık yazlıklar, daireler, villalar yer alırken bunların dışında ister yüksek kesimlerde ister denize yakın tarıma ve mülk yapımına uygun olan arsalar da bulunuyor.

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_4

182 kilometre

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_5

Yalan Dünya Mağarası Fotoğrafları

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_6

Antalya Gazipaşa Haritası

Antalya’nın Sessiz Cenneti Gazipaşa_7
0 Takipçi