Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları

Ev dekorasyonun en önemli detaylarından birini de aydınlatma gereçleri... Peki ufak aydınlatma tüyoları sayesinde evinizi ve odanızı olduğundan ferah ve geniş gösterebileceğinizi biliyor muydunuz?

Evinizde kullandığınız aydınlatma gereçlerinin kullanım fonksiyonları, odanızın ve hatta evinizin tüm havasını değiştirebilir. Doğru bir aydınlatma sistemi uyguladığınız takdirde odalarınızı ya da evinizin herhangi bir bölgesini olduğundan daha geniş ve ferah gösterebileceğiniz gibi, bu konuda yaptığınız yanlış seçimler de evinizde bunun tam tersi bir etki yaratabilir. Işığın yoğunluk oranını odanın büyüklüğüne göre ayarlamak son derece önemli bir nokta... Eğer aydınlatmak istediğiniz alan büyük bir odaysa, daha fazla aydınlatmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Alçak lambader ve sarkıtlar tavanınızı olduğundan daha alçak gösterirken, ortamın daha fazla aydınlanmasını sağlayacaktır. Dar olan odalarınızda tavandan spot aydınlatma yöntemiyle olduğundan daha geniş gösterebilir, kullanacağınız tasarruflu spot lambalar sayesinde de enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Lambaderleri kullanın

Oturma odanızda kitap okumak ya da herhangi bir el işiyle uğraşmak için ayırdığınız bir bölüm varsa aydınlatma tercihinizi buranın dekorasyonunu organize ettikten sonra belirleyin. Daha çok dinlenmek ve rahatlamak için kullandığınız oturma alanlarının ışıklandırmalarını yaparken ışık kaynağını direkt olarak gözünüzü kamaştıracak bir noktaya konuşlandırmaktan uzak durun. zevkinize uygun lambaderler alın. Lambaderler dekoratif anlamda yarattıkları şık duruşun yanı sıra portatif oluşları sayesinde dilediğiniz yerde ışıklandırma yapmanıza da yardımcı olurlar.

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_1

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_2

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_3

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_4

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_5

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_6

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_7

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_8

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_9

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_10

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_11

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_12

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_13

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_14

Birbirinden Şık Avize Modelleri Ve Aydınlatma Tüyoları_15
0 Takipçi