Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Altındağ Doğantepe Mahallesi Satılık Ev

araması için 13 ilan bulundu
search
Doğantepe Mahallesicancel
Altındağcancel
Ankaracancel

Doğantepe Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara istedikleri evi bulmaları için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Doğantepe Mahallesi satılık konut almak isteyenler için, satın alacakları evin sadece fiyatı konusunda değil ayrıca mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Doğantepe Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Altındağ ilçesine bağlı kalabalık mahalleden biridir. Yıllara göre nüfus sayımlarına sonucunda mahallede 2007 yılında 17.800, 2013 yılında 12.722 kişi ve 2019 yılında 11.177 kişi yaşadığı kayıtlara geçmiştir. Ülkemizin Orta Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir ve bu iklimin hakim olduğu bölgelerde yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Mahallenin posta kodu Altındağ’ın posta kodu olan 06110’dur. Mahalle isminin nereden geldiği hakkında net bir bilgi yoktur. Ankara merkezine yakın olan Altındağ Doğantepe Mahallesi satılık konut aldığınız takdirde eviniz Ulusa yürüyerek 10, Kızılaya ise yürüyerek yaklaşık 20 dakika uzaklıkta olacak. 

Doğantepe Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Mahalleden ev almak isteyen çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan birisi ise elbette eğitim kurumlarıdır. Doğantepe sınırları içerisinde birçok eğitim kurumu listelenmektedir. Sizler için bilgilerine ulaştığımız okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Nazım Akcan İlköğretim Okulu: Doğantepe, 1371. Sk. 1384/2, 06360 Altındağ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da  telefon ile arayabilirsiniz.
  • Doğantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Doğantepe Mah Şehit Hacı Osman Dugan Caddesi 2. Cadde, 1384. Sk. No:7, 06140 Altındağ. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

Doğantepe Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Aldığı evin çevresinde sağlık kurumu olması çoğu ev sahibi için önemli kriterler arasında yer alıyor. Doğantepe satılık daire düşünenler için mahalle sınırları içerisinde sağlık ocağı henüz yoktur fakat mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabildiği yakınlardaki sağlık kurumları ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Altındağ Durmuş Ali Yaman Aile Sağlık Merkezi: Gülpınar, 169. Cd., 06140 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumundan randevu için 182 nolu randevu hattını arayabilir ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 
  • Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Hacettepe, Ulucanlar Cd. No:89, 06230 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz. 

Doğantepe Mahallesi Satılık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 verilerine göre Doğantepe mahallesinde satılık dairelerin ortalama birim fiyatı 1.714 ₺/m2’dir. Evlerin ortalama brüt alanı ise 130 metrekare olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğantepe satılık ev fiyatlarına baktığımızda ortalama 180.000 bin olarak satışa sunulmakta. Evlerin amortisman/geri dönüş süreleri ise yaklaşık 21 yıl olarak karşımıza çıkıyor. Emlakçıdan ve sahibinden Altındağ Doğantepe mahallesi satılık daire fiyatlarını öğrenmek için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.