Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Dikili İsmetpaşa Mahallesi Satılık Ev

araması için 67 ilan bulundu
search
İsmetpaşa Mahallesicancel
Dikilicancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İsmetpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgedeki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa İsmetpaşa Mahallesi satılık konut arayanlarımız için İzmir’in Dikili ilçesinin mahallerinden biri olan İsmetpaşa Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Dikili ilçesi, MÖ 5000-MÖ 4000 yıllarına kadar uzanan bir tarihe geçmişe sahiptir. Ağıl Kale ve Kale Tepe ilk yerleşim merkezlerindendir.  İzmir'in kuzeyinde yer alan bu ilçenin il merkezine uzaklığı 120 kilometredir. İlçenin doğusunda Bergama ilçesi, kuzeyinde Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, batısında ve güneyinde Ege Denizi bulunmaktadır. İlçenin yüzölçümü 534 kilometrekaredir. İlçede ekonomi tarıma dayanmaktadır. Tütün, pamuk, zeytin üreticiliği ve seracılık yapılmaktadır. Dikili Limanı, turizm açısından ilçenin önemli bir gelir kaynağıdır. Temiz plajları, termal kaynaklarının zenginliği, iç ve dış turizm açısından önemlidir. Bu ilçeye bağlı olan İsmetpaşa Mahallesi ise 2020 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre9.593 nüfusa sahip olup Dikili'nin kalabalık nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.  

İsmetpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Dikili ilçesinin İsmetpaşa Mahallesi’ne ait yakın civarlardaki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi, belediye ve özel kurumlar şunlardır: 

İsmetpaşa Mahallesi’ne ait bazı resmi kurumlar bulunmaktadır:

  • İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı, İsmetpaşa Mahallesi, Dikili/İzmir

İsmetpaşa Mahallesi’ne ait bazı eğitim kurumları bulunmaktadır:

  • Ali Çetinkaya İlkokulu

  • Özel Lale Bahçesi Anaokulu

Dikili İsmetpaşa Mahallesi satılık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevreden ESHOT Otobüs Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İsmetpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in satılık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Dikili ilçesinin İsmetpaşa Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri İsmetpaşa Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de bulabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Dikili'nin merkez bir mahallesinden ev satın alıp İsmetpaşa Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Dikili ilçesinin İsmetpaşa Mahallesi’nde satılık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan satın almak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İzmir Dikili İsmetpaşa Mahallesi satılık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerdeki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.