Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mamak Türközü Mahallesi Satılık Ev

araması için 56 ilan bulundu
search
Türközü Mahallesicancel
Mamakcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ankara Mamak Türközü Mahallesi Satılık Konut Arayanlar için Arama Rehberi

Emlakjet güvencesiyle Mamak Türközü mahallesi en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Mamak Türközü mahallesi satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

Mamak Türközü Mahallesi Satılık Konut

Mamak Türközü satılık daire arayanlar için Türközü mahallesi, Ankara’un Mamak ilçesine bağlı bir mahalledir. Mamak, Ankara'nın metropol ilçelerindendir. Bulundurmuş olduğu askeri birlik ve cezaevi ile adı özdeşleşmiştir. Mamak ilçesi kuzeyde Altındağ, doğuda Elmadağ, güneyde Bala, batıda ise Çankaya İlçesi ile komşudur. İlçe nüfusu 700 bin civarındadır.

Mamak Türközü Satılık Konut İlanları ve Fiyatları

Emlakjet ekibi olarak Ankara Mamak’da yaşamak isteyenler için Mamak ilçesine dair güncel satılık daire piyasasını sizler için ele aldık. Öncelikle Ankara Mamak satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler göstermekte olup bulunduğu bölgenin barındırdığı potansiyellere göre değişmektedir.

Satılık daire fiyatları; bölgenin; yaşam şartlarına, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, şerefiyesine, sosyal donatılarına, oda sayısına, sağlık ve eğitim hizmetlerine, merkeze yakınlığına göre değişim gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce pek çok kritere dikkat etmek gerekmektedir. Ankara Mamak ilçesine bakıldığında; pek çok imkan açısından oturuma uygundur. Mamak Türközü satılık konut ilanları için Emlakjet’in en güncel ilanlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Mamak Türközü Satılık Daire 3+1

Mamak Türközü mahallesi sahibinden satılık daire bakanlar için ilçe ve mahallelerinde yapı çeşitliliği oldukça fazladır. Gerek sıfır markalı konut projeleri gerekse her bütçeye uygun daire seçenekleri mevcuttur. Ankara Mamak’de dilediğiniz kriterlere en uygun Mamak Türközü 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Ankara Mamak 3+1 satılık daire ilanlarına göz atabilirsiniz.

Mamak Türközü Satılık Daire 2+1

Türközü bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Türközü mahallesi satılık daire 2+1 seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalmanızı öneririz.

Mamak Türközü Satılık Daire 1+1

Ankara’da ve ilçeleri gayrimenkul açısından hızla gelişen bir il olarak dikkat çekmektedir. Ankara demografik yapı ve beklentilere göre her daire türünü barındıran bir yapı skalasına sahiptir.  Gerek yatırımlık gerekse oturumluk Taşdelen Megakent Sitesi satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Mamak Türközü Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ankara ilçelerine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, sosyal donatı ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Mamak Türközü mahallesi satılık daire satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Mamak Türközü Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

Mamak ilçesi gibi en uygun ve en yaşanabilir Mamak Türközü satılık daire sahibinden için ulaşım; belediye otobüsü, metro ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mamak Satılık Ev
60 Evler Satılık EvAbidinpaşa Mahallesi Satılık EvAkdere Mahallesi Satılık EvAkdere Satılık EvAkşemsettin Mahallesi Satılık EvAltıağaç Mahallesi Satılık EvAltınevler Mahallesi Satılık EvAraplar Mahallesi Satılık EvAşık Veysel Mahallesi Satılık EvBahçeleriçi Mahallesi Satılık EvBahçelerüstü Mahallesi Satılık EvBalkiraz Mahallesi Satılık EvBaşak Mahallesi Satılık EvBayındır Mahallesi Satılık EvBoğaziçi Mahallesi Satılık EvBostancık Mahallesi Satılık EvCengizhan Mahallesi Satılık EvÇağlayan Mahallesi Satılık EvÇiğiltepe Mahallesi Satılık EvDemirlibahçe Mahallesi Satılık EvDemirlibahçe Satılık EvDerbent Mahallesi Satılık EvDikimevi Satılık EvDiriliş Mahallesi Satılık EvDostlar Mahallesi Satılık EvDurali Alıç Mahallesi Satılık EvDutluk Mahallesi Satılık EvEge Mahallesi Satılık EvEkin Mahallesi Satılık EvFahri Korutürk Mahallesi Satılık EvGeneral Zeki Doğan Mahallesi Satılık EvGökçeyurt Mahallesi Satılık EvGülseren Satılık EvGülveren Mahallesi Satılık EvHarman Mahallesi Satılık EvHürel Mahallesi Satılık EvHürel Satılık EvHüseyingazi Mahallesi Satılık EvKaraağaç Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKartaltepe Mahallesi Satılık EvKayaş Mahallesi Satılık EvKazım Orbay Mahallesi Satılık EvKıbrısköy Mahallesi Satılık EvKızılca Mahallesi Satılık EvKöstence Mahallesi Satılık EvKusunlar Mahallesi Satılık EvKutludüğün Mahallesi Satılık EvKutludüğün Satılık EvKutlu Mahallesi Satılık EvKüçük Kayaş Mahallesi Satılık EvLalahan Mahallesi Satılık EvLalahan Satılık EvMamak Satılık EvMehtap Mahallesi Satılık EvMisket Mahallesi Satılık EvMisket Satılık EvMutlu Mahallesi Satılık EvMutlu Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvPeyami Safa Mahallesi Satılık EvSaimekadın Mahallesi Satılık EvSiteler Satılık EvŞafaktepe Mahallesi Satılık EvŞahap Gürler Mahallesi Satılık EvŞahintepe Mahallesi Satılık EvŞehit Cengiz Topel Mahallesi Satılık EvŞirintepe Mahallesi Satılık EvTepecik Mahallesi Satılık EvTuzluçayır Mahallesi Satılık EvTürközü Mahallesi Satılık EvÜreğil Mahallesi Satılık EvYeni Bayındır Mahallesi Satılık EvYeşilbayır Mahallesi Satılık EvYukarı İmrohor Mahallesi Satılık EvZirvekent Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.