Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ödemiş Zafer Mahallesi Satılık Ev

araması için 2 ilan bulundu
search
Zafer Mahallesicancel
Ödemişcancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Zafer Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Zafer Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Zafer Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Zafer Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Ödemiş mahallesinin 99 mahallesinden biri olan Zafer mahallesinin nüfusu toplam 10 bin 717’dir. Ödemiş, İzmir ilinin Bergama'dan sonra en geniş yüzölçümüne sahip ilçesidir. Büyük bir kısmı ovalık olan arazinin ortasından Küçük Menderes Nehri akmaktadır. Gölcük Gölü ilçe topraklarında bulunur. Mahallelerde verimli tarım arazileri fazladır. 

İlçenin doğusunda Kiraz ve Beydağ, batısında Bayındır ve Tire ilçeleri, kuzeyinde Manisa ilinin Turgutlu ve Salihli ilçeleri, güneyinde Aydın ilinin Sultanhisar, Köşk ve Efeler ilçeleri bulunmaktadır. 

Zafer Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Zafer Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Zafer Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. 

İzmir şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Ödemiş ilçesinin İzmir merkeze uzaklığı 115 km civarındadır. İzmir'den Aydın Otoyoluna girip Torbalı-Ödemiş kavşağından çıkarak Bayındır-Ödemiş yoluna girerek Ödemiş'e varılır. Ankara-İzmir yolundan geliyorsanız Salihli ilçesinden Bozdağ-Ödemiş yönüne sapılır ve Ödemiş'e varılır. Denizli'den geliyorsanız Buldan ilçesinden Alaşehir Yoluna girilir ve Alaşehir'den Kiraz-Ödemiş yönüne sapılarak Ödemiş'e varılır. 

İlçeye varmak demiryolu ile de mümkündür. Demiryolu ile İzmir (Basmane)-Torbalı-Bayındır-Ödemiş istasyonları arası günde 7 kez karşılıklı 100 dk süren modern tren seferleri düzenlenmektedir. Torbalı (İZBAN) - Ödemiş arasında 795 numaralı düzenli ESHOT seferleri düzenlenmektedir. İlçe merkezinden Tire, Bayındır, Kiraz, Aydın, Nazilli, Beydağ, Alaşehir, Salihli ve Kuşadası’na karşılıklı minibüs seferleri vardır.

Zafer Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Zafer Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Zafer Mahallesi’nde bulunan okulları aşağıda sıraladık. Mahallede; Hatipoğlu Hasan Erdem İlkokulu Ve Ortaokulu, Ödemiş Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi bulunmaktadır. 

Zafer Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgisi 

 

Ödemiş Zafer mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 464.520 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 3.318 TL'dir. Zafer mahallesi) satılık konutların ortalama büyüklüğü 140 metrekaredir. Ödemiş ilçesinde konut değerini arttıran mahallelerden biri de Zafer Mahallesi’dir.

İzmir il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. 

Emlak ofisinden ya da Zafer Mahallesi sahibinden satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Ödemiş Satılık Ev
Akıncılar Mahallesi Satılık EvAlaşarlı Mahallesi Satılık EvAnafartalar Mahallesi Satılık EvArtıcak Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvBademli Mahallesi Satılık EvBademli Satılık EvBalabanlı Mahallesi Satılık EvBayırlı Mahallesi Satılık EvBebekler Mahallesi Satılık EvBengisu Mahallesi Satılık EvBeyazıtlar Mahallesi Satılık EvBıçakçı Mahallesi Satılık EvBirgi Mahallesi Satılık EvBirgi Satılık EvBozcayaka Mahallesi Satılık EvBozdağ Mahallesi Satılık EvBucak Mahallesi Satılık EvBülbüller Mahallesi Satılık EvBüyükavulcuk Mahallesi Satılık EvCevizalan Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇağlayan Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇamyayla Mahallesi Satılık EvÇayır Mahallesi Satılık EvÇaylı Mahallesi Satılık EvÇobanlar Mahallesi Satılık EvDemircili Mahallesi Satılık EvDemirdere Mahallesi Satılık EvDereuzunyer Mahallesi Satılık EvDolaylar Mahallesi Satılık EvEmirli Mahallesi Satılık EvEmmioğlu Mahallesi Satılık EvErtuğrul Mahallesi Satılık EvGerçekli Mahallesi Satılık EvGereli Mahallesi Satılık EvGölcük Mahallesi Satılık EvGüney Mahallesi Satılık EvGünlüce Mahallesi Satılık EvHacıhasan Mahallesi Satılık EvHamam Mahallesi Satılık EvHorzum Mahallesi Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık EvIşık Mahallesi Satılık Evİlkkurşun Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık EvKaradoğan Mahallesi Satılık EvKarakova Mahallesi Satılık EvKayaköy Mahallesi Satılık EvKaymakçı Mahallesi Satılık EvKaymakçı Satılık EvKazanlı Mahallesi Satılık EvKemenler Mahallesi Satılık EvKemer Mahallesi Satılık EvKerpiçlik Mahallesi Satılık EvKışla Mahallesi Satılık EvKızılcaavlu Mahallesi Satılık EvKızılca Mahallesi Satılık EvKonaklı Mahallesi Satılık EvKöfündere Mahallesi Satılık EvKöseler Mahallesi Satılık EvKurucuova Mahallesi Satılık EvKutlubeyler Mahallesi Satılık EvKuvvetli Mahallesi Satılık EvKüçükavulcuk Mahallesi Satılık EvKüçükören Mahallesi Satılık EvKüre Mahallesi Satılık EvMescitli Mahallesi Satılık EvMeşrutiyet Mahallesi Satılık EvMimar Sinan Mahallesi Satılık EvMursallı Mahallesi Satılık EvOcaklı Mahallesi Satılık EvOğuzlar Mahallesi Satılık EvOrhangazi Mahallesi Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvOvakent Mahallesi Satılık EvOvakent Satılık EvÖdemiş Satılık EvPirinççi Mahallesi Satılık EvSekiköy Mahallesi Satılık EvSeyrekli Mahallesi Satılık EvSuçıktı Mahallesi Satılık EvSüleyman Demirel Mahallesi Satılık EvSüleymanlar Mahallesi Satılık EvŞirinköy Mahallesi Satılık EvTekke Mahallesi Satılık EvTosunlar Mahallesi Satılık EvTürkmen Mahallesi Satılık EvTürkönü Mahallesi Satılık EvUmurbey Mahallesi Satılık EvUzundere Mahallesi Satılık EvÜç Eylül Mahallesi Satılık EvÜçkonak Mahallesi Satılık EvÜzümlü Mahallesi Satılık EvVeliler Mahallesi Satılık EvYeniceköy Mahallesi Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeşilköy Mahallesi Satılık EvYılanlı Mahallesi Satılık EvYolüstü Mahallesi Satılık EvYusufdere Mahallesi Satılık EvZafer Mahallesi Satılık EvZeytinlik Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.