Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Zeytinli Mahallesi Kiralık Ev

araması için 3 ilan bulundu
search
Zeytinli Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Zeytinli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Zeytinli Mahallesi kiralık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Zeytinli Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Balıkesir ili Zeytinli Mahallesi’nin nüfusu toplam 3.424 kişidir. Nüfusun 1.728'i erkek, 1.696'sı kadındır.

Zeytinli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Edremit, Balıkesir ilinin ilçesidir. İlçe batıda Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine, güneyde Burhaniye, kuzeyde Bayramiç ve Yenice, Doğuda Havran ilçesiyle çevrilidir. Edremit, Balıkesir’in dördüncü büyük ilçesidir. Zeytincilik ve Kazdağları ile tanınır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Zeytinli Mahallesi Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Kazdağı Millî Parkı, Sütüven Şelalesi, Altınkum Plajı, Endemik Camping Beach, ve Mıhlı Çayı Taş Köprü.

Zeytinli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Zeytinli Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Balıkesir’de iki hava meydanı bulunur. Biri Altıeylül ilçesinde, diğeri Edremit ilçesindedir. Edremit'teki Koca Seyit havalimanının 2010’da uluslararası uçuşlara açılmıştır. İlin iki denize kıyısı olduğu için deniz ulaşımı gelişmiştir. Marmara ve Avşa adasına deniz otobüsleri ile Bandırma iskelesinden ulaşılır. İl içinde; 9 Eylül Ekspresi, Karesi Ekspresi, İzmir Mavi Treni ve Ege Ekspresi gibi tren hatlarının durakları vardır. Aynı zamanda Ayvalık'tan Midilli'ye feribot seferleri bulunur. BTT olarak bilinen Balıkesir Toplu Taşıma, şehirde ulaşım hizmeti sağlar. Balıkesir - Burhaniye ve Ayvalık hattı, en çok tercih edilen ulaşım hatları arasındadır. Daha kısa mesafeli duraklara için minibüsler kullanılmaktadır. Edremit ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; 101, 71, 72, 73, 74, 75, 76 77, 78, 84, 86.

Zeytinli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Zeytinli Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Zeytinli Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi,

  • Mevlana Ortaokulu,

  • Zeytinli Ortaokulu,

  • Zeytinli İlkokulu,

  • Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu.

Zeytinli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Balıkesir Zeytinli Mahallesi kiralık konut fiyatları 3.369 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 34 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 34 yıldır. Siz de Balıkesir Zeytinli Mahallesi kiralık konut arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Zeytinli Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Kiralık Ev
Akçay Kiralık EvAkçay Mahallesi Kiralık EvAltınkum Mahallesi Kiralık EvAltınoluk Kiralık EvAltınoluk Mahallesi Kiralık EvArıtaşı Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvBeyoba Mahallesi Kiralık EvBostancı Mahallesi Kiralık EvCamivasat Mahallesi Kiralık EvCennetayağı Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇamcı Mahallesi Kiralık EvÇamlıbel Mahallesi Kiralık EvÇıkrıkçı Mahallesi Kiralık EvDarsofa Mahallesi Kiralık EvDereli Mahallesi Kiralık EvDoyran Mahallesi Kiralık EvEroğlan Mahallesi Kiralık EvGazicelal Mahallesi Kiralık EvGazi İlyas Mahallesi Kiralık EvGüre Cumhuriyet Mahallesi Kiralık EvGüre Mahallesi Kiralık EvHacıarslanlar Mahallesi Kiralık EvHacıtuğrul Mahallesi Kiralık EvHamidiye Mahallesi Kiralık EvHekimzade Mahallesi Kiralık Evİbrahimce Mahallesi Kiralık Evİkizçay Mahallesi Kiralık Evİskele Mahallesi Kiralık EvKadıköy Mahallesi Kiralık EvKapıcıbaşı Mahallesi Kiralık EvKavlaklar Mahallesi Kiralık EvKızılkeçili Mahallesi Kiralık EvMehmetalan Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvNarlı Mahallesi Kiralık EvOrtaoba Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvSarıkız Mahallesi Kiralık EvSoğanyemez Mahallesi Kiralık EvŞahindere Mahallesi Kiralık EvTahtakuşlar Mahallesi Kiralık EvTurhanbey Mahallesi Kiralık EvTuzcumurat Mahallesi Kiralık EvYaşyer Mahallesi Kiralık EvYaylaönü Mahallesi Kiralık EvYolören Mahallesi Kiralık EvZeytinli Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.