Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Tuzcumurat Mahallesi Satılık Ev

araması için 162 ilan bulundu
search
Tuzcumurat Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Tuzcumurat Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Tuzcumurat Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Tuzcumurat Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Balıkesir ili Tuzcumurat Mahallesi’nin nüfusu toplam 10.868 kişidir. Nüfusun 5.363'ü erkek, 5.505'i kadındır.

Tuzcumurat Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Edremit, Balıkesir ilinin ilçesidir. İlçe batıda Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine, güneyde Burhaniye, kuzeyde Bayramiç ve Yenice, Doğuda Havran ilçesiyle çevrilidir. Edremit, Balıkesir’in dördüncü büyük ilçesidir. Zeytincilik ve Kazdağları ile tanınır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Tuzcumurat Mahallesi Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Kazdağı Millî Parkı, Sütüven Şelalesi, Altınkum Plajı, Endemik Camping Beach, ve Mıhlı Çayı Taş Köprü.

Tuzcumurat Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Tuzcumurat Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Balıkesir’de iki hava meydanı bulunur. Biri Altıeylül ilçesinde, diğeri Edremit ilçesindedir. Edremit'teki Koca Seyit havalimanının 2010’da uluslararası uçuşlara açılmıştır. İlin iki denize kıyısı olduğu için deniz ulaşımı gelişmiştir. Marmara ve Avşa adasına deniz otobüsleri ile Bandırma iskelesinden ulaşılır. İl içinde; 9 Eylül Ekspresi, Karesi Ekspresi, İzmir Mavi Treni ve Ege Ekspresi gibi tren hatlarının durakları vardır. Aynı zamanda Ayvalık'tan Midilli'ye feribot seferleri bulunur. BTT olarak bilinen Balıkesir Toplu Taşıma, şehirde ulaşım hizmeti sağlar. Balıkesir - Burhaniye ve Ayvalık hattı, en çok tercih edilen ulaşım hatları arasındadır. Daha kısa mesafeli duraklara için minibüsler kullanılmaktadır. Edremit ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; 101, 71, 72, 73, 74, 75, 76 77, 78, 84, 86.

Tuzcumurat Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Tuzcumurat Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Tuzcumurat Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Dokuz Eylül Ortaokulu,

  • Fatih İmam Hatip Ortaokulu,

  • Göbelezoğlu Ortaokulu.

Tuzcumurat Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 122 metrekare olarak karşımız çıkar. Balıkesir Tuzcumurat Mahallesi satılık konut fiyatları 984.784 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 8.072 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır. Balıkesir Tuzcumurat Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık konut Tuzcumurat Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Edremit Satılık Ev
Akçay Mahallesi Satılık EvAkçay Satılık EvAltınkum Mahallesi Satılık EvAltınoluk Mahallesi Satılık EvAltınoluk Satılık EvArıtaşı Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvBeyoba Mahallesi Satılık EvBostancı Mahallesi Satılık EvCamivasat Mahallesi Satılık EvCennetayağı Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamcı Mahallesi Satılık EvÇamlıbel Mahallesi Satılık EvÇıkrıkçı Mahallesi Satılık EvDarsofa Mahallesi Satılık EvDereli Mahallesi Satılık EvDoyran Mahallesi Satılık EvEroğlan Mahallesi Satılık EvGazicelal Mahallesi Satılık EvGazi İlyas Mahallesi Satılık EvGüre Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvGüre Mahallesi Satılık EvHacıarslanlar Mahallesi Satılık EvHacıtuğrul Mahallesi Satılık EvHamidiye Mahallesi Satılık EvHekimzade Mahallesi Satılık Evİbrahimce Mahallesi Satılık Evİkizçay Mahallesi Satılık Evİskele Mahallesi Satılık EvKadıköy Mahallesi Satılık EvKapıcıbaşı Mahallesi Satılık EvKavlaklar Mahallesi Satılık EvKızılkeçili Mahallesi Satılık EvMehmetalan Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvNarlı Mahallesi Satılık EvOrtaoba Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvSarıkız Mahallesi Satılık EvSoğanyemez Mahallesi Satılık EvŞahindere Mahallesi Satılık EvTahtakuşlar Mahallesi Satılık EvTurhanbey Mahallesi Satılık EvTuzcumurat Mahallesi Satılık EvYaşyer Mahallesi Satılık EvYaylaönü Mahallesi Satılık EvYolören Mahallesi Satılık EvZeytinli Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.