Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire

araması için 20 ilan bulundu
search
Ilıca Mahallesicancel
Narlıderecancel
İzmircancel

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire & Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire arayanlar için Ilıca Mahallesi, İzmir’in Narlıdere ilçesine ait bir mahalledir. Kutlu Yalvaç Camii, Terapi Ormanı ve Ilıca Deresi bu mahallenin yakın bölgelerinde yer almakta olup Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Balçova Belediyesi Spor Kompleksi, Balçova Adalet ve Demokrasi Parkı bu mahallenin yakın diğer mahallelerinde bulunur. TUİK son nüfus bilgilerine göre Narlıdere Ilıca Mahallesi, 8.635 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Narlıdere Ilıca Mahallesi'nde yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Narlıdere Ilıca Mahallesi ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Narlıdere Ilıca Mahallesi 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Narlıdere Ilıca Mahallesi 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Narlıdere Ilıca Mahallesi 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire 1+1

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi'nde bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Narlıdere Ilıca Mahallesi 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Narlıdere Ilıca Mahallesi sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir İzmir Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak ESHOT belediye otobüsü, metro, dolmuş ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.