Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Akçay Mahallesi Edremit Balıkesir Satılık Ev

araması için 3,530 ilan bulundu
search
Akçay Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Akçay Satılık Daire Arayanlar İçin Ev Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Akçay'daki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Akçay satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Akçay Satılık Daire

 

Akçay satılık daire arayanlar için Akçay, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Edremit merkeze 8 kilometre uzaklıkta, Kaz Dağları’nın eteklerinde konumlanır. Bu mahallenin yakınlarında görmeniz gereken değerli yerler arasında; Altınoluk, Burhaniye, Kaz Dağları Milli Parkı, Güre, Zeytinli, Pelitköy, Akçay Kordon, Çamlıbel Köyü, Sütüven Şelalesi, Ayazma Pınarı Tabiat Parkı  ve Madra Dağları bulunur. Edremit’e bağlı Akçay’ın TUİK son nüfus bilgileri toplam 5.478 nüfustan meydana gelir.

 

Akçay Satılık Daire Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Akçay'da yaşamak isteyenler için Akçay'a dair öncelikle şunu belirtmek istersek Akçay satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Akçay satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel satılık daire ilanlarını takip edebilirsiniz.

 

Akçay Satılık Daire İlanları

 

Gün geçtikçe artan satış fiyatları karşısında alım-satımda ne kadar hızlı düşünüp doğru adımlar atarsanız o kadar daha çok kar elde edersiniz! Akçay'da iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Akçay satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Akçay satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Akçay Satılık Daire 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Akçay ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Akçay'da dilediğiniz kriterlere en uygun Akçay 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Akçay 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Akçay Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Akçay 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Akçay Satılık Daire 1+1

 

Akçay'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Akçay 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Akçay Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Akçay yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Akçay sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Akçay Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Akçay'da en uygun ve en yaşanabilir Akçay satılık daireler için ulaşım ilçeler arası BTT Otobüs Hattı aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Satılık Ev
Akçay Mahallesi Satılık EvAkçay Satılık EvAltınkum Mahallesi Satılık EvAltınoluk Mahallesi Satılık EvAltınoluk Satılık EvArıtaşı Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvBeyoba Mahallesi Satılık EvBostancı Mahallesi Satılık EvCamivasat Mahallesi Satılık EvCennetayağı Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamcı Mahallesi Satılık EvÇamlıbel Mahallesi Satılık EvÇıkrıkçı Mahallesi Satılık EvDarsofa Mahallesi Satılık EvDereli Mahallesi Satılık EvDoyran Mahallesi Satılık EvEroğlan Mahallesi Satılık EvGazicelal Mahallesi Satılık EvGazi İlyas Mahallesi Satılık EvGüre Cumhuriyet Mahallesi Satılık EvGüre Mahallesi Satılık EvHacıarslanlar Mahallesi Satılık EvHacıtuğrul Mahallesi Satılık EvHamidiye Mahallesi Satılık EvHekimzade Mahallesi Satılık Evİbrahimce Mahallesi Satılık Evİkizçay Mahallesi Satılık Evİskele Mahallesi Satılık EvKadıköy Mahallesi Satılık EvKapıcıbaşı Mahallesi Satılık EvKavlaklar Mahallesi Satılık EvKızılkeçili Mahallesi Satılık EvMehmetalan Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvNarlı Mahallesi Satılık EvOrtaoba Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvSarıkız Mahallesi Satılık EvSoğanyemez Mahallesi Satılık EvŞahindere Mahallesi Satılık EvTahtakuşlar Mahallesi Satılık EvTurhanbey Mahallesi Satılık EvTuzcumurat Mahallesi Satılık EvYaşyer Mahallesi Satılık EvYaylaönü Mahallesi Satılık EvYolören Mahallesi Satılık EvZeytinli Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.