Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Alanya Mahmutlar Mahallesi Satılık Ev

araması için 605 ilan bulundu
search
Mahmutlar Mahallesicancel
Alanyacancel
Antalyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mahmutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Mahmutlar Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Mahmutlar Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya ili Mahmutlar mahallesinin nüfusu 2021 yıl sonu itibariyle toplam 11.622 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 5.693 kişisi erkek, 5.929 kişisi kadındır.

Mahmutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Alanya Mahmutlar Mahallesi, Türkiye'nin batısında Akdeniz Bölgesi'nde Antalya iline bağlı Alanya ilçesinin bir mahallesidir. İlçe merkezine yakın konumda bir merkez mahalledir. İlçe sakinleri tarafından tercih edilen bir konumdadır. Önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle statüsüne geçmiştir. Mahalle Antalya iline 150 km, Alanya ilçesine 8 km mesafededir.

Bölge Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. Mahmutlar mahallesinin bağlı olduğu Alanya ilçesi, batıdan doğuya sahil şeridi boyunca Manavgat ilçesi ile, kuzeybatı tarafından Gündoğmuş ilçesi, kuzey tarafından Hadim, doğu tarafından Taşkent ve Sarıveliler, güneydoğu tarafından ise Gazipaşa ilçeleri ile komşudur.

Mahmutlar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Alanya Mahmutlar Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Antalya şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir.

Alanya Mahmutlar Mahallesine gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Alanya, Antalya merkeze 13 kilometre uzaklıktadır. Mahmutlar Mahallesine Alanya ilçesi üzerinden karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım için havayolunu tercih edecekler için yaklaşık 120 kilometre batı tarafındaki Antalya Havalimanı ve yaklaşık 40 kilometre Doğu'daki Alanya-Gazipaşa Havalimanlarını kullanabilirler. Karayolunu kullanacaklar için, Antalya'nın doğu çıkışından duble karayolunu kullanarak Alanya'ya ulaşmak mümkündür. Doğu'dan ise Mersin üzerinden Anamur-Alanya karayolu kullanılması mümkündür.

Mahmutlar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Antalya Alanya Mahmutlar Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mahmutlar Mahallesinde ve Alanya ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Selçuk İlköğretim Okulu
  • Hamit Özçelik İlköğretim Okulu
  • Mehmet Emine Öncü İlköğretim Okulu
  • Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu
  • Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Abdurrahman Alaattinoğlu Anadolu Lisesi
  • Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mahmutlar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Mahmutlar Mahallesi satılık konut fiyatları ve Alanya ilçesinde satılık konut fiyatları ortalama 10.080 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 1.209.600 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Mahmutlar mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü 120 metrekaredir. Antalya'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Mahmutlar Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Alanya Satılık Ev
Akçatı Mahallesi Satılık EvAkdam Mahallesi Satılık EvAlacami Mahallesi Satılık EvAlanya Satılık EvAlara Mahallesi Satılık EvAliefendi Mahallesi Satılık EvAsmaca Mahallesi Satılık EvAvsallar Mahallesi Satılık EvBademağacı Mahallesi Satılık EvBasırlı Mahallesi Satılık EvBaşköy Mahallesi Satılık EvBayırkozağacı Mahallesi Satılık EvBayır Mahallesi Satılık EvBektaş Mahallesi Satılık EvBeldibi Mahallesi Satılık EvBeyreli Mahallesi Satılık EvBıçakçı Mahallesi Satılık EvBucak Mahallesi Satılık EvBurçaklar Mahallesi Satılık EvBüyükhasbahçe Mahallesi Satılık EvBüyükpınar Mahallesi Satılık EvCikcilli Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇakallar Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇarşı Mahallesi Satılık EvÇıplaklı Mahallesi Satılık EvDeğirmendere Mahallesi Satılık EvDemirtaş Mahallesi Satılık EvDere Mahallesi Satılık EvDinek Mahallesi Satılık EvElikesik Mahallesi Satılık EvEmişbeleni Mahallesi Satılık EvFakırcalı Mahallesi Satılık EvFığla Mahallesi Satılık EvGözübüyük Mahallesi Satılık EvGözüküçüklü Mahallesi Satılık EvGüller Pınarı Mahallesi Satılık EvGümüşgöze Mahallesi Satılık EvGümüşkavak Mahallesi Satılık EvGüney Mahallesi Satılık EvGüzelbağ Mahallesi Satılık EvHacet Mahallesi Satılık EvHacıkerimler Mahallesi Satılık EvHacımehmetli Mahallesi Satılık EvHisariçi Mahallesi Satılık EvHocalar Mahallesi Satılık Evİmamlı Mahallesi Satılık Evİncekum Mahallesi Satılık Evİsbatlı Mahallesi Satılık Evİshaklı Mahallesi Satılık EvKadıpaşa Mahallesi Satılık EvKarakocalı Mahallesi Satılık EvKaramanlar Mahallesi Satılık EvKarapınar Mahallesi Satılık EvKargıcak Mahallesi Satılık EvKayabaşı Mahallesi Satılık EvKestel Mahallesi Satılık EvKeşefli Mahallesi Satılık EvKızılcaşehir Mahallesi Satılık EvKızlar Pınarı Mahallesi Satılık EvKocaoğlanlı Mahallesi Satılık EvKonaklı Mahallesi Satılık EvKuzyaka Mahallesi Satılık EvKüçükhasbahçe Mahallesi Satılık EvMahmutlar Mahallesi Satılık EvMahmutseydi Mahallesi Satılık EvObaalacami Mahallesi Satılık EvOba Mahallesi Satılık EvOkurcalar Mahallesi Satılık EvOrhan Mahallesi Satılık EvÖteköy Mahallesi Satılık EvÖzvadi Mahallesi Satılık EvPaşaköy Mahallesi Satılık EvPayallar Mahallesi Satılık EvSaburlar Mahallesi Satılık EvSapadere Mahallesi Satılık EvSaray Mahallesi Satılık EvSeki Mahallesi Satılık EvSoğukpınar Mahallesi Satılık EvSugözü Mahallesi Satılık EvSüleymanlar Mahallesi Satılık EvŞekerhane Mahallesi Satılık EvŞıhlar Mahallesi Satılık EvTaşbaşı Mahallesi Satılık EvTepe Mahallesi Satılık EvTırılar Mahallesi Satılık EvTophane Mahallesi Satılık EvToslak Mahallesi Satılık EvTosmur Mahallesi Satılık EvTürkler Mahallesi Satılık EvTürktaş Mahallesi Satılık EvUğrak Mahallesi Satılık EvUğurlu Mahallesi Satılık EvUzunöz Mahallesi Satılık EvÜzümlü Mahallesi Satılık EvYalçı Mahallesi Satılık EvYasirali Mahallesi Satılık EvYaylakonak Mahallesi Satılık EvYaylalı Mahallesi Satılık EvYenice Mahallesi Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeşilöz Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.