Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi Kiralık Ev

araması için 23 ilan bulundu
search
Abdurrahmangazi Mahallesicancel
Sancaktepecancel
İstanbulcancel

Abdurrahmangazi Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler 

Abdurrahmangazi Mahallesi kiralık konut ilanları arasında gezmekten yorulduysanız bu yazıyı okuyarak kısa bir ara verebilirsiniz.  Abdurrahmangazi Mahallesi, İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Bizans İmparatorlarından II. Tiberius (578–582) ile damadı ve kendisinden sonraki imparator Maurikios (582–602) tarafından Samandıra'ya bir saray inşa ettirilmiştir. Damatrys Sarayı'nı. Kalıntıları günümüze kadar ulaşan ve literatüre Damatrys Sarayı olarak geçen bu saray, inşa edilme amacı olan av ve dinlenmenin yanı sıra, İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olması ve Anadolu'ya yapılacak olan seferler doğrultusunda güzergâh üzerinde olması nedeniyle Bizans ordusunun toplanma ve konaklama bölgesi olarak kullanılmış, imparatorlar Anadolu'dan dönerken de, başkente girmeden evvel son gecelerini geçirdikleri yer olmuştu. İmparator Samandıra'da konaklarken haberciler bir gün önceden başkente ulaşır ve İmparator'u karşılamak için gerekli hazırlıkların yapılmasını temin ederlerdi. 

Abdurrahmangazi Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Bölgede Yer Alan Okullar

Bölgede yer alan okullar; Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Samandıra Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sancaktepe Anadolu Lisesi, Fatih Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sancaktepe Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sancaktepe Sultan II. Abdulhamid Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tolga Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere 8 lise bulunmaktadır. Ayrıca Samandıra'da Cengiz Topel İlkokulu ve Ortaokulu, Beyhan Şenyuva İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Hüseyin Temizel İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, İbn-i Sina İlkokulu ve Ortaokulu, Mustafa Karaşahin İlkokulu ve Ortaokulu, Nermin Ahmet Hasoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Perran Kutman Sarıtaş İlkokulu ve Ortaokulu, Sabedin Türker İlkokulu ve Ortaokulu, Samandıra Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Samandıra Veysel Karani İlkokulu ve Ortaokulu, Şakir Demir İlkokulu ve Ortaokulu ve Şehit Er Hasan Genç İlkokulu ve Ortaokulu olmak üzere 12 İlköğretim okulu ve 3 İmam Hatip Ortaokulu yer alır. Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Abdurrahmangazi Mahallesi kiralık evler için listeleme sayfalarımızı istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.  

Abdurrahmangazi Mahallesi Kiralık Konut Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Abdurrahmangazi Mahallesi kiralık konut fiyatları 1.093 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 11 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır.

Kiralık konut fiyatlarını daha detaylı bir şekilde incelemek için emlakçınıza danışabilir ya da sitedeki ilanları inceleyebilirsiniz. Bütçeniz doğrultusunda size en uygun olan evi bulmak için emlakçıdan ya da sahibinden kiralık daire Abdurrahmangazi Mahallesi ilanlarına dilediğiniz zamanda ve dilediğiniz yerde EmlakJet aracılığıyla göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.