Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire

araması için 46 ilan bulundu
search
Fevzi Çakmak Mahallesicancel
Torbalıcancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Fevzi Çakmak Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Fevzi Çakmak Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İzmir Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi’nin toplam nüfusu 13.078 kişidir. Bu nüfusun %50’si erkek, %50’si kadındır.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Fevzi Çakmak Mahallesi, İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı bir mahalledir. Fevzi Çakmak Mahallesi; Torbalı ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre, İzmir il merkezine ise yaklaşık 35 kilometre uzaklıktadır. İzmir’in güneydoğusunda yer almaktadır. Torbalı’nın yüzölçümü 577 km2’dir. İlçeye bağlı 60 mahalle bulunmaktadır.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Fevzi Çakmak Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. İzmir şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Torbalı’ya gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Torbalı’ya uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı’dır. Havalimanı, Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır ve Torbalı’ya yaklaşık 32 km uzaklıktadır.

İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Fevzi Çakmak Mahallesi ulaşımı Torbalı’ya gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Torbalı’ya tren, otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Torbalı’ya ulaşabileceğiniz bazı hatların listesi şu şekildedir:

  • Cumaovası-Tepeköy Treni
  • 701: Torbalı - Tekeli̇
  • 712: Pancar Aktarma - Çaybaşı
  • 722: Yazıbaşı - Çaybaşı
  • 806: Ki̇raz - Otogar

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Fevzi Çakmak Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 3 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Torbalı’da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Torbalı’da 109 okul bulunmaktadır. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Ayrancılar İlkokulu
  • Torbalı Ayrancılar İmam Hatip Lisesi

Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 397.650 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 3.615 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 110 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. İzmir Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Torbalı Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık DaireAhmetli Mahallesi Satılık DaireAlpkent Mahallesi Satılık DaireAltıntepe Satılık DaireArslanlar Mahallesi Satılık DaireAtalan Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireAyrancılar Mahallesi Satılık DaireAyrancılar Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBozköy Mahallesi Satılık DaireBülbüldere Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇakırbeyli Mahallesi Satılık DaireÇamlıca Mahallesi Satılık DaireÇapak Mahallesi Satılık DaireÇaybaşı Mahallesi Satılık DaireÇaybaşı Satılık DaireDağkızılca Mahallesi Satılık DaireDağteke Mahallesi Satılık DaireDemirci Mahallesi Satılık DaireDirmil Mahallesi Satılık DaireDüverlik Mahallesi Satılık DaireEğerci Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Mahallesi Satılık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Satılık DaireGazi Mustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireGöllüce Mahallesi Satılık DaireHelvacı Mahallesi Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKaplancık Mahallesi Satılık DaireKarakızlar Mahallesi Satılık DaireKarakuyu Mahallesi Satılık DaireKarakuyu Satılık DaireKaraot Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKazım Karabekir Mahallesi Satılık DaireKırbaş Mahallesi Satılık DaireKuşçuburun Mahallesi Satılık DaireMuratbey Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Atatürk Mahallesi Satılık DaireNaime Mahallesi Satılık DaireOrganize Sanayi Bölgesi Mahallesi Satılık DaireOrmanköy Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DaireÖzbey Mahallesi Satılık DairePamukyazı Mahallesi Satılık DairePancar Mahallesi Satılık DairePancar Satılık DaireSağlık Mahallesi Satılık DaireSaipler Mahallesi Satılık DaireSubaşı Mahallesi Satılık DaireSubaşı Satılık DaireŞehitler Mahallesi Satılık DaireTaşkesik Mahallesi Satılık DaireTepeköy Mahallesi Satılık DaireTorbalı Mahallesi Satılık DaireTorbalı Satılık DaireTulum Mahallesi Satılık DaireTürkmenköy Mahallesi Satılık DaireYazıbaşı Mahallesi Satılık DaireYazıbaşı Satılık DaireYedi Eylül Mahallesi Satılık DaireYemişlik Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeniköy OSB Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşilköy Mahallesi Satılık DaireYoğurtçular Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.