Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Efeler Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Ev

araması için 5 ilan bulundu
search
Yedi Eylül Mahallesicancel
Efelercancel
Aydıncancel

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Yedi Eylül Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Yedi Eylül Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Aydın ili Yedi Eylül Mahallesi nüfusu toplam 11.699’dur. Bu nüfusun 5.658’i Erkek, 6.041’i Kadın’dır. 

 

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

Yedi Eylül Mahallesi’nin bağlı olduğu Efeler ilçesi; Aydın ilinin en büyük ve merkez olarak kabul edilen ilçesidir. Tarihin bilinen en eski notaya dökülen şarkısı ‘Seikilos Ağıdı’ bu bölgenin sınırlarında bulunan Tralleis Antik Kenti’nde keşfedilmiştir. Seikilos’a ait olan bu parça, Danimarka Kopenhag Milli Müzesi’nde sergilenmektedir. Tarihi ve kültürel yapılarını günümüzde kadar ulaştırmaya başaran Efeler ilçesi, farklı ve gizemli dokusu, doğası, çeşitli yemekleri ve misafirperver insanlarıyla Aydın’ın geçmişten bu yana ön planda olan bir turizm ilçesidir. Yedi Eylül Mahallesi’nin sınırları ise; kuzeyden Efeler’in Kurtuluş Mahallesi, batıdan Efeler’in Fatih Mahallesi, güneyden Efeler’in İstiklal Mahallesi ve doğudan ise Efeler’in Adnan Menderes Mahallesi ile çevrilmiştir. 

 

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

Yedi Eylül Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Türkiye’nin en zengin antik kentlerine sahip olan Aydın ili, Ege Bölgesi’nde yer alır. Aydın ili demiryolu ve karayolu ulaşım imkanına sahip bir şehir olduğundan, karayolu ve demiryolu üzerinden neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüslerle ve demiryoluna sahip şehirlerden tren ile Aydın’a rahatça ulaşım sağlanabilmektedir. Yedi Eylül Mahallesi’ne veya Efeler ilçe merkezine karayolu üzerinden gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken toplu taşıma olanakları belediye otobüsleri ve minibüsdür. Yedi Eylül Mahallesi’ne veya Efeler ilçe merkezine bu toplu taşımalar üzerinden ilçeler arası rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Yedi Eylül Mahallesi’ne ulaşabilmek için aşağıdaki alternatif ulaşım araçlarından birini kullanabilirsiniz:

 

- 102 Mimar Sinan Mahallesi - Otogar Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hattı

- 106 ADÜ - Toki - Kadıköy Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hattı

- 107 ADÜ - Çeştepe - Tepecik (502 -503) Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hattı

- 504 ADÜ - Çine Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hattı

- 505 ADÜ - Karpuzlu - Tekeler Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hattı

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Yedi Eylül Mahallesi’ne yakın konumda bulunan bazı merkez okullar şu şekildedir:

 

- Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu

- Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre Aydın Yedi Eylül Mahallesi kiralık konut fiyatı 2023 yılında ortalama 4.000 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Aydın Yedi Eylül Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 135 metrekaredir. Aydın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Yedi Eylül Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Efeler Kiralık Ev
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık EvAlanlı Mahallesi Kiralık EvAlatepe Mahallesi Kiralık EvAmbarcık Mahallesi Kiralık EvArmutlu Mahallesi Kiralık EvAşağıkayacık Mahallesi Kiralık EvAta Mahallesi Kiralık EvAta OSB Mahallesi Kiralık EvBademli Mahallesi Kiralık EvBalıkköy Mahallesi Kiralık EvBaltaköy Mahallesi Kiralık EvBöcek Mahallesi Kiralık EvCuma Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇarşı Kiralık EvÇayyüzü Mahallesi Kiralık EvÇeştepe Mahallesi Kiralık EvÇiftlikköy Mahallesi Kiralık EvDağeymiri Mahallesi Kiralık EvDalama Bucağı Yeniköy Mahallesi Kiralık EvDalama Mahallesi Kiralık EvDanişment Mahallesi Kiralık EvDereköy Mahallesi Kiralık EvDoğan Mahallesi Kiralık EvEfeler Mahallesi Kiralık EvEğrikavak Mahallesi Kiralık EvEmirdoğan Mahallesi Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvGirne Mahallesi Kiralık EvGödrenli Mahallesi Kiralık EvGölcük Mahallesi Kiralık EvGölhisar Mahallesi Kiralık EvGözpınar Mahallesi Kiralık EvGüzelhisar Mahallesi Kiralık EvHasanefendi - Ramazan Paşa Mahallesi Kiralık EvHorozköy Mahallesi Kiralık EvIlıcabaşı Mahallesi Kiralık EvIşıklı Mahallesi Kiralık Evİlyasdere Mahallesi Kiralık Evİmamköy Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKadıköy Mahallesi Kiralık EvKalfaköy Mahallesi Kiralık EvKarahayıt Mahallesi Kiralık EvKaraköy Mahallesi Kiralık EvKardeşköy Mahallesi Kiralık EvKemer Mahallesi Kiralık EvKenger Mahallesi Kiralık EvKırıklar Mahallesi Kiralık EvKızılcaköy Mahallesi Kiralık EvKocagür Mahallesi Kiralık EvKonuklu Mahallesi Kiralık EvKozalaklı Mahallesi Kiralık EvKöprülü Kiralık EvKöprülü - Veysipaşa Mahallesi Kiralık EvKuloğullar Mahallesi Kiralık EvKurtuluş Kiralık EvKurtuluş Mahallesi Kiralık EvKuyucular Mahallesi Kiralık EvKuyulu Mahallesi Kiralık EvMerkez Bucağı Yeniköy Mahallesi Kiralık EvMesudiye Mahallesi Kiralık EvMesutlu Mahallesi Kiralık EvMeşrutiyet Mahallesi Kiralık EvMimar Sinan Mahallesi Kiralık EvMusluca Mahallesi Kiralık EvOrtaköy Mahallesi Kiralık EvOrta Mahallesi Kiralık EvOsman Yozgatlı Mahallesi Kiralık EvOvaeymir Mahallesi Kiralık EvPınardere Mahallesi Kiralık EvRamazan Paşa Kiralık EvSanayi Kiralık EvSavrandere Mahallesi Kiralık EvSerçeköy Mahallesi Kiralık EvSıralılar Mahallesi Kiralık EvŞahnalı Mahallesi Kiralık EvŞevketiye Mahallesi Kiralık EvTepecik Mahallesi Kiralık EvTepeköy Mahallesi Kiralık EvTerziler Mahallesi Kiralık EvUmurlu Mahallesi Kiralık EvYağcılar Mahallesi Kiralık EvYedi Eylül Mahallesi Kiralık EvYılmazköy Mahallesi Kiralık EvYukarıkayacık Mahallesi Kiralık EvZafer Mahallesi Kiralık EvZeybek Mahallesi Kiralık EvZeytinköy Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.