Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Altındağ Solfasol Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Solfasol Mahallesicancel
Altındağcancel
Ankaracancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Solfasol Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev arayışında olan vatandaşlara hayallerindeki konuta ulaşmaları konusunda her türlü desteği sağlamak için çalışıyoruz. Solfasol mahallesi kiralık konut arayanlar için, yalnızca fiyat bilgisi değil, aynı zamanda diledikleri evin mahallesi çevresi, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Solfasol Mahallesi; eski adıyla Zülfazl, Ankara ilinde bulunan Altındağ ilçesine bağlı mahallelerden biridir. Sayımlarına göre mahallede 2007 yılında 2.975 kişi, 2013 yılında 1.074 kişi ve 2019 yılında 2.335 kişi yaşadığı nüfus kayıtlara geçmiştir. Bu nüfusun 1.131 kişisi kadın, 1.204 kişi ise erkektir. Orta Anadolu bölgesinde karşılaştığımız step-bozkır iklimine sahiptir. Bu sebeple mahallede yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir.Kökleri 1300'lü yıllara dayanan Solfasol mahallesi Hacı Bayram Veli'nin köyüdür. Ankara'nın en eski köylerindendir. Eski adı olan Zülfazl ismini Hacı Bayram Veli'nin burada doğmasından dolayı almıştır. Dut, kavak, ceviz ağaçları ve çam ormanları ile dikkat çeken bölge şehir merkezine yakınlığı ve doğal güzellikleri nedeniyle Ankara'nın en çok ziyaret edilen yerlerinden biridir.  Altındağ Solfasol mahallesi kiralık konut aradığınız takdirde eviniz; Ankara merkeze oldukça yakın olacaktır. 

Solfasol Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Ev arayan çocuklu aileler için konut çevresindeki dikkat ettikleri kriterlerden biri elbette ki eğitim oluyor. Mahalle sınırları içerisinde, kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz bazı okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Solfasol İlköğretim Okulu: Solfasol, 1386. Sk. No:70, 06140 Altındağ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da +903123530288 nolu telefon ile arayabilirsiniz.
  • Altındağ Hacı Bayram Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi: Bağlariçi, 1409/5. Sk. No:3, 06150 Altındağ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

Solfasol Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Altındağ Solfasol kiralık daire arayanların merak ettikleri bir diğer konu ise elbette sağlık konusunda olacaktir. Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabildiği sağlık kurumlarının adları ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • T.C. Sağlık Bakanlığı Altındağ Hacı Bayram-ı Veli Solfasol Aile Sağlığı Merkezi: Karakum Mh. Hacı Bayram Veli Cd. Pk:06140 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumuna 182 randevu hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) randevu üzerinden alabilirsiniz. 
  • Altındağ Müzeyyen Şükrü İlhan Sağlık Ocağı: 882. Cd., 06360 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumuna 182 randevu hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) randevu üzerinden alabilirsiniz. 

Solfasol Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 verilerine göre Solfasol mahallesinde kiralık konutların metrekare fiyatı 5.7 TL olarak belirlenmiştir.Ortalama kiralık konut büyüklüğü 140 metrekaredir. Ortalama kiralık konut fiyatı 963 TL’dir. Konutların geri dönüş süreleri ise yaklaşık 25 yıl seviyelerindedir. Emlakçıdan ya da sahibinden Altındağ Solfasol Mahallesi kiralık konut fiyatları için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.