Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kahramankazan Kumpınar Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Kumpınar Mahallesicancel
Kahramankazancancel
Ankaracancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Kumpınar Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ankara Kahramankazan ilçesine bağlı olan Kumpınar Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik.

Kumpınar Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Kumpınar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Kahramankazan, Ankara'da bir ilçedir. Kahramankazan nüfusu 57 bin civarındadır. İlçenin 48 mahallesinden biri Kumpınar mahallesidir. Mahalle nüfusu 180 civarındadır.  Kahramankazan, Ankara'nın kuzey batısında bulunan Akıncı Ovası üzerinde kurulmuştur. 1971'de belediyelik, 1987'de ilçe olmuştur. Türkiye'nin en hızlı gelişen ilçeleri arasındadır.

Kumpınar Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kazan Kumpınar mahallesi satılık arsa arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Kahramankazan, Ankara’nın 46 km kuzey batısında, Ankara-İstanbul Devlet Karayolunun üzerinde olup otomobille yirmi dakika mesafededir. TEM otoyolu da ilçe sınırları içinden geçmektedir. Otobandan Kahramankazan'a TAİ ve Susuz kavşağından girişler bulunmaktadır. Kahramankazan-Ankara arası ulaşım EGO Otobüs Dairesi Genel Müdürlüğü kontrolünde Özel Halk Otobüsleri (563-Kahramankazan) ile Büyükşehir Belediye Otobüsleri (501-Akıncı, 502-Kahramankazan) tarafından yürütülmektedir.

Kumpınar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Eğitim Kurumu Bilgisi

Kazan satılık bahçeli ev arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. İlçede 5 adet lise, 10 ilköğretim okulu, 14 adet okul bulunmaktadır. Bu sayı her geçen gün artış göstermektedir.

Kumpınar Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgisi

Kazan Kumpınar mahallesi satılık daire fiyatları konusunda bilgi edinmek isteyenler için Ankara, Kahramankazan ilçesinde Ekim 2022 sonu itibarıyla satılık konutların fiyatları yüzde 183.47 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 977.616 TL olurken, Ortalama satılık konut büyüklüğü 144 metrekaredir. Ankara, Kahramankazan ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Ekim 2022 sonu itibarıyla 6.789 TL'dir. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 21 yıl seviyelerindedir.

Ankara il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Emlak ofisinden ya da sahibinden Kazan Kumpınar mahallesi satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Kahramankazan Satılık Ev
Ahi Mahallesi Satılık EvAkçaören Mahallesi Satılık EvAkıncı Mahallesi Satılık EvAlpagut Mahallesi Satılık EvAşağıkaraören Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAydın Mahallesi Satılık EvBitik Mahallesi Satılık EvCiğir Mahallesi Satılık EvÇalta Mahallesi Satılık EvÇimşit Mahallesi Satılık EvDağyaka Mahallesi Satılık EvDutözü Mahallesi Satılık EvEmirgazi Mahallesi Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFethiye Mahallesi Satılık EvGünbaşı Mahallesi Satılık EvGüvenç Mahallesi Satılık Evİçören Mahallesi Satılık Evİmrendi Mahallesi Satılık Evİnceğiz Mahallesi Satılık Evİne Mahallesi Satılık Evİymir Mahallesi Satılık EvKanuni Sultan Süleyman Mahallesi Satılık EvKaralar Mahallesi Satılık EvKayı Mahallesi Satılık EvKazan Satılık EvKılıçlar Mahallesi Satılık EvKınık Mahallesi Satılık EvKışla Mahallesi Satılık EvKumpınar Mahallesi Satılık EvOrhaniye Mahallesi Satılık EvÖrencik Mahallesi Satılık EvPeçenek Mahallesi Satılık EvSancar Mahallesi Satılık EvSaraç Mahallesi Satılık EvSaray Mahallesi Satılık EvSaray OSB Mahallesi Satılık EvSarıayak Mahallesi Satılık EvSarılar Mahallesi Satılık EvSatıkadın Mahallesi Satılık EvSoğucak Mahallesi Satılık EvTekke Mahallesi Satılık EvUçarı Mahallesi Satılık EvYakupderviş Mahallesi Satılık EvYassıören Mahallesi Satılık EvYavuz Sultan Selim Mahallesi Satılık EvYayalar Mahallesi Satılık EvYazıbeyli Mahallesi Satılık EvYıldırımbeyazıt Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.