Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Susuz Mahallesi Satılık Ev

araması için 55 ilan bulundu
search
Susuz Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Susuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Susuz Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Susuz Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ankara ili Susuz Mahallesi’nin nüfusu toplam 5.736 kişidir. Nüfusun 2.801'i erkek, 2.935'i kadındır.

Susuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Yenimahalle, Ankara ilinin ilçesidir. İlçe batıda Sincan, kuzeyde Kahramankazan, doğuda Keçiören ve Altındağ, güneyde Etimesgut ve Çankaya ilçesi ile komşudur. Susuz Mahallesi Ankara ilinin Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Akköprü, Atatürk Orman Çiftliği ve 75. Yıl Ankara Hipodromu.

Susuz Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Susuz Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Ankara’da ulaşım karayolu, demiryolu ve havayolu ile yapılır. İlde bulunan Esenboğa Uluslararası Havalimanı şehir merkezinin 28 kilometre kuzeyinde, Akyurt ve Çubuk ilçeleri sınırları içindedir. Esenboğa'dan Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) Avrupa'nın en büyük otobüs terminalleri arasındadır. Terminal, Yenimahalle ilçesinde yer alır. Ankara ilinden geçen iki demiryolu bulunur. İlki Ankara’yı Eskişehir ve Kayseri'ye bağlar. Diğeri Karabük ve Zonguldak'a bağlar. Şehir içi ulaşımda en fazla metro kullanılır. Metro ve Ankaray olmak üzere iki ayrı taşıma sistemi vardır. Ankaray, metroya göre hafif raylı sistemdir. Başkent ve pek çok ilçe merkezinde ulaşımda otobüsler kullanılır. Ayrıca dolmuşlar bir diğer alternatiftir. Yenimahalle ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hat; 202-3.

Susuz Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Susuz Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Susuz Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Susuz Şehit Tamer Kılıç Ortaokulu,

  • Susuz Şehit Tamer Kılıç İlkokulu.

Susuz Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 181 metrekare olarak karşımız çıkar. Ankara Susuz Mahallesi satılık konut fiyatları 2.900.525 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 16.025 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır. Ankara Susuz Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık konut Susuz Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Satılık Ev
25 Mart Mahallesi Satılık EvA.O.Çiftliği(Aoç) Satılık EvAnadolu Mahallesi Satılık EvAşağı Yahyalar Mahallesi Satılık EvAta Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBarıştepe Mahallesi Satılık EvBatıkent Satılık EvBatı Sitesi Mahallesi Satılık EvBeştepe Mahallesi Satılık EvBurç Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇarşı Mahallesi Satılık EvÇiğdemtepe Mahallesi Satılık EvDemetevler Mahallesi Satılık EvDemetevler Satılık EvDemetgül Mahallesi Satılık EvDemetlale Mahallesi Satılık EvEmniyet Mahallesi Satılık EvErgazi Mahallesi Satılık EvErgenekon Mahallesi Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvGayret Mahallesi Satılık EvGazi Mahallesi Satılık EvGüventepe Mahallesi Satılık EvGüzelyaka Mahallesi Satılık EvIşınlar Mahallesi Satılık Evİlkyerleşim Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİstasyon Satılık Evİvedikköy Mahallesi Satılık Evİvedik OSB Mahallesi Satılık EvKaletepe Mahallesi Satılık EvKaracakaya Mahallesi Satılık EvKardelen Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Satılık EvKayalar Mahallesi Satılık EvKentkoop Mahallesi Satılık EvKuzey Yıldızı Mahallesi Satılık EvMacun Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMemlik Mahallesi Satılık EvOstim Mahallesi Satılık EvOstim OSB Mahallesi Satılık EvOstim Satılık EvÖzevler Mahallesi Satılık EvPamuklar Mahallesi Satılık EvRagıp Tüzün Mahallesi Satılık EvSerhat Mahallesi Satılık EvSusuz Mahallesi Satılık EvŞentepe Satılık EvTepealtı Mahallesi Satılık EvTurgut Özal Mahallesi Satılık EvUğur Mumcu Mahallesi Satılık EvVarlık Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYeni Batı Mahallesi Satılık EvYeniçağ Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvYeşilevler Mahallesi Satılık EvYukarı Yahyalar Mahallesi Satılık EvYunus Emre Mahallesi Satılık EvYuvaköy Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.