Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Elmalı Camicedit Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Camicedit Mahallesicancel
Elmalıcancel
Antalyacancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Camicedit Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Camicedit Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Camicedit Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya iline bağlı Camicedit mahallesinin nüfusu 2021 yıl sonu itibariyle toplam 304 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 142 kişisi erkek, 162 kişisi kadındır.

Camicedit Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Elmalı Camicedit Mahallesi, Türkiye'nin batısında Akdeniz Bölgesi'nde Antalya iline bağlı Akseki ilçesinin bir mahallesidir. İlçe merkezine 32 km uzaklıkta konumlanmış bir mahalledir. İlçe sakinleri tarafından tercih edilen bir konumdadır.

Camicedit mahallesinin bağlı olduğu Elmalı ilçesi, şehir merkezinin 114 km batısında, Muğla iline komşudur. 9’u merkez olmak üzere 60 adet mahallesi vardır. Antalya’ya 114 km uzaklıkta olup, 2503 m yüksekliğe varan Elmalı Dağı'nın güney eteğindedir. Bölge Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. Elmalı’nin ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 1.050 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 1.658 kilometrekaredir. Mahalle ekonomisi tarım ve turizme dayanmaktadır. Meyvecilik ön plandadır. Türkiye'deki elmanın %14'ü ilçede üretilir. İlçenin yayla iklimi karakterinde olması, yaz aylarının serin geçmesi nedeniyle, bu aylarda Finike, Demre, Kaş, Fethiye, ve Kumluca gibi yerleşim yerlerinden ilçeye yazlıkçılar gelmektedirler. Bu durum ilçeye ekonomik katkı sağlamaktadır. Kızılbeli Mezarları, Likya Yolu, Fildişi Çocuklu Kadın Heykeli, Gümüş Kral Heykeli, Semahöyük Küp Mezarları, Yapraklı Köyü Yazılı Kaya, Armutlu Köyü Kaya Mezarı, Söğle Yaylası Arı Serenleri tarihsel ve kültürel zenginliğin göstergesidir.

Camicedit Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Elmalı Camicedit Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Elmalı’nın, il merkezine uzaklığı yaklaşık 13 kilometredir. Antalya’dan Elmalıye karayolu ile D650 Antalya–Burdur yolunu kullanarak yaklaşık 30 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir.

Elmalına ulaşım için havayolunu ile Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Antalya Havalimanı ile uzaklığı ise 130 kilometredir. Havalimanından 600 numaralı belediye otobüsüyle, HAVAŞ servisiyle ya da tramvayla Antalya Otogarı’na gelip buradan ilçeler terminaline geçerek Elmalı minibüslerine binebilirsiniz.

Otobüs ile Elmalıye ulaşım için; yüzölçüm ve nüfus bakımından küçük bir ilçe olduğu için büyükşehirlerden bölgeye direkt olarak otobüs seferi bulunmamaktadır. Bununla birlikte ilçeye ulaşımlar dolaylı olarak Antalya Otogarı üzerinden sağlanabilmektedir. Antalya Otogarından her saat başı kalkan toplu taşıma araçlarıyla ise yaklaşık 30 dakikada ilçeye ulaşılır.

Şehiriçi ulaşım için:

AKÇAY - ELMALI

ELMALI-AKÇAENİŞ-ELMALI

YUVA / ELMALI

ESKİHİSAR / ELMALI

ÇALPINAR / ELMALI

B. SÖĞLE - K. SÖĞLE / ELMALI

ELMALI ŞEHİRİÇİ

minibüs ve

EA01,DC15, DC15A, DC27, DC79, DM85A, SD20 otobüs seferleri ile ilçeye ulaşım sağlanabilir.

Camicedit Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Antalya Elmalı Camicedit Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Camicedit Mahallesinde ve Elmalı ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Mustafa Ayşe Altun İlkokulu
  • Ayşe Mehmet Acar Ortaokulu
  • Dilek Recep Özer Ortaokulu
  • Halil Akgün Anadolu Lisesi
  • Elmalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Camicedit Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Camicedit Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 540.000 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 4.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Camicedit mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 135 metrekaredir. Antalya'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Camicedit Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Elmalı Satılık Ev
Afşar Mahallesi Satılık EvAhatlı Mahallesi Satılık EvAkçaeniş Mahallesi Satılık EvAkçay Mahallesi Satılık EvAkçay Satılık EvArmutlu Mahallesi Satılık EvBayındır Mahallesi Satılık EvBayralar Mahallesi Satılık EvBeyler Mahallesi Satılık EvBozhüyük Mahallesi Satılık EvBüyüksöğle Mahallesi Satılık EvCamiatik Mahallesi Satılık EvCamicedit Mahallesi Satılık EvÇaybaşı Mahallesi Satılık EvÇobanisa Mahallesi Satılık EvÇukurelma Mahallesi Satılık EvDereköy Mahallesi Satılık EvDüden Mahallesi Satılık EvElmalı Satılık EvEskihisar Mahallesi Satılık EvEymir Mahallesi Satılık EvGeçit Mahallesi Satılık EvGeçmen Mahallesi Satılık EvGökpınar Mahallesi Satılık EvGölova Mahallesi Satılık EvGölova Satılık EvGöltarla Mahallesi Satılık EvGümüşyaka Mahallesi Satılık EvGündoğan Mahallesi Satılık EvHacımusalar Mahallesi Satılık EvHacıyusuflar Mahallesi Satılık Evİlyağı Mahallesi Satılık Evİmircik Mahallesi Satılık Evİplik Pazarı Mahallesi Satılık Evİslamlar Mahallesi Satılık EvKapmescit Mahallesi Satılık EvKaraköy Mahallesi Satılık EvKaramık Mahallesi Satılık EvKaryağdı Mahallesi Satılık EvKışla Mahallesi Satılık EvKızılca Mahallesi Satılık EvKocapınar Mahallesi Satılık EvKuzköy Mahallesi Satılık EvKüçüksöğle Mahallesi Satılık EvMacun Mahallesi Satılık EvMursal Mahallesi Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvÖzdemir Mahallesi Satılık EvPirhasanlar Mahallesi Satılık EvSalur Mahallesi Satılık EvSarılar Mahallesi Satılık EvTahtamescit Mahallesi Satılık EvTavullar Mahallesi Satılık EvTekke Mahallesi Satılık EvToklular Mahallesi Satılık EvYakaçiftlikköyü Mahallesi Satılık EvYalnızdam Mahallesi Satılık EvYapraklı Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYılmazlı Mahallesi Satılık EvYörenler Mahallesi Satılık EvYuva Mahallesi Satılık EvZümrütova Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.