Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kepez Ahatlı Mahallesi Satılık Ev

araması için 58 ilan bulundu
search
Ahatlı Mahallesicancel
Kepezcancel
Antalyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ahatlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ahatlı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Ahatlı Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya Kepez Ahatlı Mahallesi’nin nüfusu toplam 16.873 kişidir. Bu nüfusun %51’i erkek, %49’u ise kadındır.

Ahatlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Ahatlı Mahallesi Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı olan 68 mahalleden biridir. Ahatlı Mahallesi; Kepez ilçe merkezine yaklaşık 11 km, Antalya il merkezine ise yaklaşık 23 km uzaklıktadır. 

Ahatlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Ulaşım Olanakları

Ahatlı Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Antalya şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Kepez’e gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Kepez’e uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Antalya Havalimanı’dır. Havalimanı, Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır ve Kepez’e yaklaşık 18 km uzaklıktadır. 

Antalya ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Ahatlı Mahallesi ulaşımı Kepez’e gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Kepez’e otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kepez’e ulaşabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

  • ÜA26: Kepez Devlet Hastanesi

  • MK80A: Varsak

  • KPZ83: Varsak Altıayak

  • 526: Kepez Belediyesi

  • VML54: Varsak - Altıntaş

  • VML54A: Varsak - Altıntaş

  • VC59: Varsak - Konyaaltı Sahili

  • VF63: Varsak - Eğitim Araştırma Hastanesi

  • TB72: Otogar - Ahatlı Mahallesi

  • 112: Varsak - Kepez Devlet Hastanesi

  • VF66: Varsak Altıayak

  • MZ78: Ahatlı

Ahatlı Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Ahatlı Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Ahatlı Mahallesi’nde 5 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Kepez’de bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Kepez’de 197 okul bulunmaktadır. Ahatlı Mahallesi’nde bulunan bazı okulların listesi şu şekildedir:

  • Ahatlı İlkokulu

  • Ahatlı Ortaokulu

  • Ayşe-Ahmet Atmaca İlkokulu

  • Ayşe-Ahmet Atmaca Ortaokulu

Kepez Ahatlı Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Kepez Ahatlı Mahallesi satılık konut fiyatları 844.400 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 8.444 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Kepez Ahatlı Mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü 100 metrekaredir. Antalya’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Antalya Kepez Ahatlı Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kepez Satılık Ev
Ahatlı Mahallesi Satılık EvAhatlı Satılık EvAktoprak Mahallesi Satılık EvAltıayak Mahallesi Satılık EvAltınova Düden Mahallesi Satılık EvAltınova Orta Mahallesi Satılık EvAltınova Satılık EvAltınova Sinan Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAvni Tolunay Mahallesi Satılık EvAyanoğlu Mahallesi Satılık EvAydoğmuş Mahallesi Satılık EvBaraj Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBaşköy Mahallesi Satılık EvBeşkonaklılar Mahallesi Satılık EvÇamlıbel Mahallesi Satılık EvÇamlıca Köyü Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇankaya Mahallesi Satılık EvDemirel Mahallesi Satılık EvDokuma Satılık EvDuacı Köyü Satılık EvDuacı Mahallesi Satılık EvDuraliler Mahallesi Satılık EvDuraliler Satılık EvDüdenbaşı Mahallesi Satılık EvDüdenbaşı Satılık EvEmek Mahallesi Satılık EvErenköy Mahallesi Satılık EvErenköy Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvFabrikalar Mahallesi Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvGaziler Köyü Satılık EvGaziler Mahallesi Satılık EvGazi Mahallesi Satılık EvGöçerler Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGülveren Mahallesi Satılık EvGündoğdu Mahallesi Satılık EvGüneş Mahallesi Satılık EvHabibler Mahallesi Satılık EvHüsnü Karakaş Mahallesi Satılık EvKanal Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Mahallesi Satılık EvKepez Mahallesi Satılık EvKızıllı Köyü Satılık EvKızıllı Mahallesi Satılık EvKirişçiler Köyü Satılık EvKirişçiler Mahallesi Satılık EvKuzeyyaka Mahallesi Satılık EvKültür Mahallesi Satılık EvKütükçü Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMenderes Mahallesi Satılık EvOdabaşı Köyü Satılık EvOdabaşı Mahallesi Satılık EvÖzgürlük Mahallesi Satılık EvSantral Mahallesi Satılık EvSütçüler Mahallesi Satılık EvSütçüler Satılık EvŞafak Mahallesi Satılık EvŞelale Mahallesi Satılık EvTeomanpaşa Mahallesi Satılık EvUlus Mahallesi Satılık EvÜnsal Mahallesi Satılık EvVarsak Esentepe Mahallesi Satılık EvVarsak Karşıyaka Mahallesi Satılık EvVarsak Menderes Mahallesi Satılık EvVarsak Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeni Doğan Mahallesi Satılık EvYeni Emek Mahallesi Satılık EvYeni Emek Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYeşiltepe Mahallesi Satılık EvYeşilyurt Mahallesi Satılık EvYükseliş Mahallesi Satılık EvZafer Mahallesi Satılık EvZeytinlik Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.