Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gölbaşı İncek Mahallesi Satılık Villa

araması için 16 ilan bulundu
search
İncek Mahallesicancel
Gölbaşıcancel
Ankaracancel

İncek Satılık Villa Arayanlar İçin Ev Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle İncek'deki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun villaları bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; İncek satılık villa arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

İncek Satılık Villa

 

İncek satılık villa arayanlar için İncek, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı bir mahalle ve aynı semttir. Gölbaşı’nın ilk yerleşim tarihi Tunç Devri’ne kadar uzanır. Topraklarında; Hititler, Frigler, Persler, Romalılar, Bizanslılar, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı gibi büyük devletlere ev sahipliği yapmıştır. Ankara il merkezine 20 kilometre uzaklıkta İç Anadolu Platosu üzerinde, Göller Bölgesi’nde bulunur. Moga ve Eymir Gölleri buradadır. Kendisine bağlı olan İncek Mahallesi’nin TUİK son nüfus bilgileri toplam 5.578 nüfustan meydana gelir.

 

İncek Satılık Villa Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak İncek'de yaşamak isteyenler için İncek'e dair öncelikle şunu belirtmek istersek İncek satılık villa fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle villanın bulunduğu çevreye, binanın yaşına, villanin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. İncek'de bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İncek satılık villa arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel satılık villa ilanlarını takip edebilirsiniz.

 

İncek Satılık Villa İlanları

 

Gün geçtikçe artan satış fiyatları karşısında alım-satımda ne kadar hızlı düşünüp doğru adımlar atarsanız o kadar daha çok kar elde edersiniz! İncek'te iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun İncek satılık villa ilanları için Emlakjet’in en güncel İncek satılık villa ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

İncek Satılık Villa 4+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup İncek ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için İncek'de dilediğiniz kriterlere en uygun İncek 4+1 satılık villa seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in İncek 4+1 satılık villa ilanlarına göz atın!

 

İncek Satılık Villa 3+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun İncek 3+1 satılık villa seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

İncek Satılık Villa 2+1

 

İncek'de depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir İncek 2+1 satılık villa ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

İncek Satılık Villa Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

İncek yerleşimine bakıldığında tercih edilen villanın sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir villa satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İncek sahibinden satılık villa arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İncek Satılık Villa Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

İncek'de en uygun ve en yaşanabilir İncek satılık villalar için ulaşım ilçeler arası Ankara EGO Toplu Taşıma, metro ve dolmuş aracılığı ile sağlanmaktadır. 



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gölbaşı Satılık Villa
Ahiboz Mahallesi Satılık VillaAkörençarşak Köyü Satılık VillaAkörençarşak Mahallesi Satılık VillaAltınçanak Köyü Satılık VillaAltunçanak Mahallesi Satılık VillaBağiçi Mahallesi Satılık VillaBahçelievler Mahallesi Satılık VillaBallıkpınar Mahallesi Satılık VillaBezirhane Mahallesi Satılık VillaBoyalık Mahallesi Satılık VillaÇayırlı Mahallesi Satılık VillaÇeltek Köyü Satılık VillaÇeltek Mahallesi Satılık VillaÇimşit Köyü Satılık VillaÇimşit Mahallesi Satılık VillaDikilitaş Mahallesi Satılık VillaEmirler Köyü Satılık VillaEmirler Mahallesi Satılık VillaEymir Mahallesi Satılık VillaGaziosmanpaşa Mahallesi Satılık VillaGökçehüyük Mahallesi Satılık VillaGölbaşı Satılık VillaGölbaşı TOKİ Satılık VillaGölbek Köyü Satılık VillaGölbek Mahallesi Satılık VillaGünalan Mahallesi Satılık VillaHacıhasan Mahallesi Satılık VillaHacılar Mahallesi Satılık VillaHacılar Satılık VillaHacımuratlı Mahallesi Satılık VillaHalaçlı Mahallesi Satılık Villaİkizce Mahallesi Satılık Villaİncek Mahallesi Satılık Villaİncek Satılık VillaKaraali Merkez Mahallesi Satılık VillaKaraali Satılık VillaKaraali Yazlık Mahallesi Satılık VillaKaracaören Köyü Satılık VillaKaracaören Mahallesi Satılık VillaKaragedik Aydın Mahallesi Satılık VillaKaragedik Ercan Mahallesi Satılık VillaKaragedik Satılık VillaKaraoğlan Mahallesi Satılık VillaKarşıyaka Mahallesi Satılık VillaKırıklı Mahallesi Satılık VillaKızılcaşar Mahallesi Satılık VillaKoparan Mahallesi Satılık VillaMahmatlıbahçe Mahallesi Satılık VillaMahmatlı Mahallesi Satılık VillaOğulbey Mahallesi Satılık VillaOyaca Akarsu Mahallesi Satılık VillaOyaca Satılık VillaOyaca Yeşilçam Mahallesi Satılık VillaÖrencik Mahallesi Satılık VillaÖrencik Satılık VillaSeğmenler Mahallesi Satılık VillaSelametli Şehit Emrah Mahallesi Satılık VillaSoğulcak Mahallesi Satılık VillaSubaşı Mahallesi Satılık VillaŞafak Mahallesi Satılık VillaTaşpınar Mahallesi Satılık VillaTepeyurt Mahallesi Satılık VillaTopaklı Mahallesi Satılık VillaTulumtaş Mahallesi Satılık VillaVelihimmetli Mahallesi Satılık VillaYağlıpınar Mahallesi Satılık VillaYavrucuk Mahallesi Satılık VillaYaylabağ Mahallesi Satılık VillaYurtbeyi Mahallesi Satılık Villa
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.