Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Bolluca Mahallesi Satılık Ev

araması için 6 ilan bulundu
search
Bolluca Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel

Bolluca Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşların Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Bolluca Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olarak konut tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

Bolluca Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Arnavutköy ilçesine bağlı Bolluca Mahallesi Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Bolluca Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle eğitim ve sağlık bilgileri ile yakından ilgilenmektedir. Mahalleden konut satın almayı düşünen çocuklu aileler ilçede 5 adet eğitim kurumu olduğu bilgisine ulaşmaktadır. Bu eğitim kurumları: Arnavutköy Sürücü Kursu, Bolluca İsmek Kurs Merkezi, Bolluca Ticaret Meslek Lisesi, Bolluca Türk Tekstil Vakfı Ortaokulu ve Arnavutköy Özel Egitim Uygulama Okulu’dur. Mahallede yer alan önemli sağlık kuruluşu ise Bolluca Aile Sağlığı Merkezi’dir. Bolluca Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahalle hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin Marmara geçiş iklimi etkisinde olduğu bilgisine ulaşmaktadır. Bu nedenle ilçede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahallenin alt yapısı oldukça düzenlidir. Bu nedenle kış mevsiminde herhangi bir şekilde alt yapı sorunu ile karşılaşılmamaktadır.

Bolluca Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Nüfus Ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 6.986’dır. Mahalle nüfusunun 3 bin 616’sını erkek, 3 bin 370’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Bolluca Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceğiniz 102 adet cadde ve sokak bulunmaktadır. Arnavutköy Bolluca Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: 11 Sokak, 190 Sokak, 20 Sokak, Abdullahgül Cadde, Akaid Sokak, Akdal Sokak, Akdil Sokak, Akdoğan Sokak, Alaybey Sokak, Alemdağ Sokak, Asil Sokak, Baki Sokak, Banu Sokak, Battalgazi Cadde, Baturalp Sokak, Behra Sokak, Berkin Sokak, Bey Sokak, Bilim Sokak, Bolluca Cadde, Boncuk Sokak, Cemile Sokak, Cihangir Sokak, Çemberlitaş Sokak, Derviş Sokak, Eda Sokak, Enes Sokak, Erciyes Sokak, Erez Sokak, Fazilet Sokak, Göktepe Sokak, Göktürk Cadde, Gölbaşı Sokak, Gülfem Sokak, Gülperi Sokak, Gülsever Sokak, Hamidiye Cadde, Hastürk Sokak, Hatip Sokak, Ilıman, İskilip Sokak, İsmet İnönü Cadde, İtina Sokak, Kamer Sokak, Kemal Paşa Sokak, Koca Yusuf Cadde, Kültiğin Sokak, Mavi Göl Cadde, Mesnevi Sokak, Metehan Sokak, Sırma Sokak, Soylu Sokak, Sultandağı Sokak, Sükunet Sokak, Türkcan Sokak, Uzunkaya Sokak, Vakkas Sokak, Yıldızbostanı Sokak, Yiğitalp Sokak, Yüce Sokak, Yücetepe Sokak, Yüksek Sokak, Zeynel Sokak ve Ziyade Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Arnavutköy ilçesinin Bolluca Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Arnavutköy Bolluca satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Arnavutköy Satılık Ev
Adnan Menderes Mahallesi Satılık EvAnadolu Mahallesi Satılık EvArnavutköy Merkez Mahallesi Satılık EvArnavutköy Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvBaklalı Köyü Satılık EvBaklalı Mahallesi Satılık EvBalaban Köyü Satılık EvBalaban Mahallesi Satılık EvBoğazköy İstiklal Mahallesi Satılık EvBoğazköy Satılık EvBolluca Mahallesi Satılık EvBolluca Satılık EvBoyalık Mahallesi Satılık EvÇilingir Mahallesi Satılık EvDeliklikaya Mahallesi Satılık EvDursunköy Mahallesi Satılık EvDurusu Mahallesi Satılık EvDurusu Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvHacımaşlı Köyü Satılık EvHacımaşlı Mahallesi Satılık EvHadımköy Mahallesi Satılık EvHadımköy Satılık EvHaraççı Mahallesi Satılık EvHaraççı Satılık EvHastane Mahallesi Satılık EvHicret Mahallesi Satılık Evİmrahor Mahallesi Satılık Evİslambey Mahallesi Satılık EvKaraburun Köyü Satılık EvKaraburun Mahallesi Satılık EvKarlıbayır Mahallesi Satılık EvKayabaşı Satılık EvMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvMavigöl Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık EvNenehatun Mahallesi Satılık EvÖmerli Mahallesi Satılık EvSazlıbosna Mahallesi Satılık EvTaşoluk Mahallesi Satılık EvTaşoluk Satılık EvTayakadın Köyü Satılık EvTayakadın Mahallesi Satılık EvTerkos Mahallesi Satılık EvTerkos Satılık EvYassıören Köyü Satılık EvYassıören Mahallesi Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeniköy Köyü Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeşilbayır Mahallesi Satılık EvYunus Emre Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.