Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ayaş Akkaya Mahallesi Satılık Ev

araması için 2 ilan bulundu
search
Akkaya Mahallesicancel
Ayaşcancel
Ankaracancel

Akkaya Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara istedikleri evi bulmaları için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Akkaya Mahallesi satılık konut almak isteyenler için, satın alacakları evin sadece fiyatı konusunda değil, genel mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları gibi temel özellikleri  hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Akkaya Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Ayaş ilçesine bağlı mahallelerden biridir. Yıllara bağlı nüfus sayımlarına göre mahallede 2013 yılında 304 kişi ve 2019 yılında 278 kişi yaşadığı kayıtlara geçmiştir. Son sayımlara göre bu nüfusun 148 kişisi erkek, 130 kişisi kadındır. Orta Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Bu iklimin hakim olduğu bölgelerde yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir.Akkaya köyünün tarihine baktığımızda, eski yerleşim yeri şimdiki yerinden 5 km uzaklıkta olduğu, şimdiki yerine ise 1970 tarihinde indiği kayıtlara geçmiştir. Ayaş Akkaya Mahallesi satılık konut aldığınız takdirde eviniz Ankara merkeze 84, Ayaş merkeze ise 24 km uzaklıkta olacaktır.

Akkaya Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Akkaya satılık ev arayışında olan çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan biri hiç şüphesiz eğitim kurumları oluyor. Akkaya mahallesi sınırları içerisinde bir adet eğitim kurumu listelenmektedir. Sizler için bilgilerine ulaştığımız mahalledeki ve yakınlardaki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Akkaya İlkokulu: Akkaya, Ankara Beypazarı Yolu, 06710 Ayaş/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da +903127183094 nolu telefon ile arayabilirsiniz.
  • Şehit Rıdvan Süer Anadolu Lisesi: Şeyhmuhittin, Kışla Sk. No:9, 06710 Ayaş/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da +903127122418 nolu telefon ile arayabilirsiniz.

Akkaya Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Aldığı konutun çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu olması çoğu ev sahibi için önemli kriterler arasında yer alıyor. Akkaya sınırları içerisinde sağlık ocağı henüz yoktur fakat mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabildiği yakınlardaki sağlık kurumları ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Çağla Aile Sağlığı Merkezi: Çağa, 06840 Güdül/Ankara. Bu sağlık kurumundan randevu için 182 nolu randevu hattını arayabilir ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 
  • Ayaş Devlet Hastanesi: Ömeroğlu, Hekim Şaban Şifahi Cd. No:18, 06710 Ayaş/Ankara. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz. 

Akkaya Mahallesi Satılık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 yılı Ekim ayının son verilerine göre Akkaya mahallesinde satılık dairelerin ortalama birim fiyatı 1.009 ₺/m2 olarak hesaplanmıştır. Evlerin ortalama brüt alanı 102 metrekare iken Akkaya’da satılık ev fiyatlarına baktığımızda ortalama 112.918 bin TL olarak satışa sunulmakta. Evlerin amortisman/geri dönüş süreleri ise yaklaşık 17 yıl  olarak karşımıza çıkmaktadır. Emlakçıdan ve sahibinden Ayaş Akkaya Mahallesi satılık daire fiyatlarını öğrenmek için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.