Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Akyurt Yeşiltepe Mahallesi Satılık Ev

araması için 9 ilan bulundu
search
Yeşiltepe Mahallesicancel
Akyurtcancel
Ankaracancel

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Konut Düşünenler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Yeşiltepe Mahallesi satılık daire arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız mahalle rehberimizde; mahalle ve bölgesi hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Yeşiltepe mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi inceleyerek, mahallenin tüm genel bilgilerini öğrenebilir ve konut piyasası hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ankara’un yer alan Akyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe, 2020 yılı sayımlarına göre 4.319 kişilik nüfusa sahiptir. İlçenin en yüksek nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Akyurt ilçe merkezine 1 kilometre uzaklıkta, merkez mahallelerindendir. Ankara’nın şehir merkezine 33 kilometre uzaklıkta bulunan Akyurt ilçesi, 1990 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. İç Anadolu Bölgesi’nin Sakarya ve Kızılırmak bölümleri arasında, Yukarı Sakarya bölümünde yer alan Akyurt ilçesinin tarihi milattan önce 3 bin yılına kadar uzanmaktadır. İlçenin batısında ve kuzeybatısında Çubuk, güneybatısında Pursaklar, doğusunda Kalecik ve güneydoğusunda ise Altındağ ilçeleri bulunmaktadır. 

Ankara’nın tek havalimanı olan Esenboğa’ya yakın olması sebebiyle ulaşım ve sanayi alanında gelişmiş bir ilçedir. Aynı zamanda karayolunda önemli noktalardan birisi olan Ankara-Çankırı-Kastamonu-Sinop devlet yoluna yakın oluşu da ilçe için oldukça önemlidir. Günümüzde 36.123 kişilik nüfusu bulunan Akyurt ilçesi hala göç almaya devam etmektedir. Gazi Üniversitesi’nin Akyurt yerleşkesi burada bulunmaktadır. Sizde Akyurt’da ev satın almayı düşünüyorsanız, Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek siz de aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz.

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalledeki Önemli Kurumların Adresleri

Akyurt ilçesinin Yeşiltepe mahallesi ve çevresinde bulunan önemli kurumların isimleri ve adres bilgileri şu şekildedir;

  • Akyurt Belediye Başkanlığı; Beyazıt, 9 Mayıs Cad. No:34, 06750 Akyurt/Ankara.
  • Akyurt İlkokulu; Yeşiltepe, Eğitim Sk. No:1, 06750 Akyurt/Ankara.
  • Ankara Polis Meslek Yüksekokulu; Yeşiltepe, 06750 Akyurt/Ankara.
  • Akyurt Kaymakamlığı; Beyazıt, Hükümet Konağı, 06750 Akyurt/Ankara.

Yeşiltepe satılık ev arayışında olanlar için mahalle ulaşımı 488, 488-3, 488-4, 488-5, 488-6 numaralı otobüs hattı ile sağlanmaktadır. 

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Konut Piyasa Fiyatları

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Kasım ayı güncel verilerine göre Akyurt ilçesinin Yeşiltepe mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 160 metrekare,
  • Ortalama birim satılık fiyatı; 1.593 Türk Lirası,
  • Konutun amortisman/Geri dönüş süresi 27 yıl,
  • Ortalama satış fiyatı; 255.500 Türk Lirasıdır. 

Ev satın almadan hemen önce satış prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu manzara, okul ve hastane gibi kamusal alanlara yakınlığı gibi pek çok farklı diğer tüm etkenlere göre satın alma fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Yeşiltepe Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.