Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Barbaros Mahallesi Satılık Ev

araması için 15 ilan bulundu
search
Barbaros Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel

Barbaros Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan vatandaşlara yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Barbaros Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut tercih edebilirsiniz.

Barbaros Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul iline bağlı Ataşehir ilçesinin önemli mahalleleri arasında yer alan Barbaros Mahallesi Marmara Bölgesi geçiş iklimi etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir.  Barbaros Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim ve sağlık bilgileri ile yakından ilgilenmektedir. Özellikle çocuklu aileler mahalledeki okullar hakkında tek tek araştırma yapmaktadır. Mahallede 7 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri: Ataşehir Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi, Batı Ataşehir Anaokulu, Çevre Koleji Çocuk Eğitim Derneği, Habire Yahşi Anadolu Lisesi, Koç Eğitim-batı Ataşehir Rabia Leman Eruysal İlköğretim Okulu ve Sare Selahattin Uzel İlköğretim Okulu’dur. Barbaros Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle içerisinde üç adet de sağlık kuruluşunun yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. Bu kuruluşların isimleri: Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi, Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi ve T.C. Sağlık Bakanlıgı Ataşehir 7 No'lu Aile Sağlık Merkezi’dir.

Barbaros Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Nüfus, Sokak Ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 31.259’dur. Mahalle nüfusunun 15 bin 319’unu erkek, 15 bin 948’ını kadın nüfusu oluşturmaktadır. Barbaros Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 13 adet cadde ve 92 adet sokak bulunmaktadır. Ataşehir Barbaros Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklar: Atatürk Caddesi, Evren Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Halk Caddesi, Halk Caddesi (Atatürk Caddesi.), Halk Caddesi (Mimar Sinan Caddesi.), Huzur Caddesi, İETT Halk Caddesi, İstanbul Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Ortabahar Caddesi, Sütçü Yolu Caddesi, Bahçe Sokak, Bahçecik Sokak, Başaran Sokak, Battal Sokak, Bilal Sokak, Birlik Sokak, Can Sokak, Çankaya Sokak, Cebeli Sokak, Çeşme Sokak, Çiğdem Sokak, Çim Sokak, Çimen Sokak, (Ece Sokak.) Çoban Sokak, Çobanoğlu Sokak, Dilek Sokak, Doğan Sokak, İETT Ihlamur Sokak. Durağı, İETT Menekşe Sokak. Durağı, İETT Zaloğlu Sokak Durağı, Ihlamur Sokak, İkizler Sokak, İnce Sokak, Karanfil Sokak, Karlı Sokak, Kayacan Sokak, Kelkit Sokak, Kent Sokak, Korkmaz Sokak, Kutluay Sokak, Leylak Sokak, Macit Sokak, Menekşe Sokak, Mert Sokak, Mescit Sokak, Mesudiye Sokak, Metin Sokak, Mimoza Sokak, Murat Sokak, Nazım Sokak, Uzun Sokak, Verir Sokak, Vişne Sokak, Yaman Sokak, Yavuzlar Sokak, Yiğit Sokak, Yıldırım Sokak, Zafer Sokak, Zaloğlu Sokak ve Zambak Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Ataşehir ilçesinin Barbaros Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Ataşehir Barbaros Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.