Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Avcılar Üniversite Mahallesi Satılık Daire

araması için 46 ilan bulundu
search
Üniversite Mahallesicancel
Avcılarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Üniversite Mahallesi Satılık Daire Almayı Düşünenler İçin Bilgiler

Emlakjet, Üniversite Mahallesi satılık daire arayışında olan tüm kullanıcılar için ilçe hakkında bilinmesi gereken tüm genel bilgileri tek bir kaynakta birleştirdi. Yeni bir ev seçimi yapmadan hemen önce Emlakjet’in birbirinden farklı ilan seçeneklerini inceleyebilir ve bölge hakkında bilinmesi gereken tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversite Mahallesi, Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul’un Avrupa Yakasında yer alan Avcılar ilçesine bağlı bir mahalledir. Coğrafi konum bir şehrin toplumu devlet ve bireysel hayatını şekillendiren en önemli etkenlerden birisidir. Anadolu’daki pek çok yerleşim yeri gibi burası da ilk çağlardan beri gelmiş çeşitli kültür ve medeniyetlerin izlerini taşır. Çevresindeki diğer mahalleler şöyledir;

  • Firuzköy Mahallesi,
  • Merkez Mahallesi,
  • Denizköşkler Mahallesi,
  • Mustafa Kemal Paşa Mahallesi,
  • Cihangir Mahallesi.

İş merkezleri, eğitim kurumları, ulaşım ağları ve Küçükçekmece Gölü’ne olan kıyısı sayesinde emlak piyasasında oldukça popüler bir bölgedir. Sizde ister yaşamak için ister karlı kira getirisi ile yatırım yapmak için ev satın almak isteseniz Emlakjet’in ilan sayfalarını detaylıca inceleyebilirsiniz. 

Üniversite Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahallede Bulunan Önemli Kurumlar

Avcılar Üniversite Mahallesinde yaşayan kişi sayısı, 2019 yılı TÜİK verilerine göre; 22.359’dur. Buraya ulaşım için tercih edebileceğiniz İETT Otobüs hatları; 76D, 142, 142A, 142ES, 142F, 144A, 146BA. Mahalleden Metrobüs hatları geçmektedir. 

Minibüs hatları ise; Küçükçekmece - Boğazköy, Küçükçekmece - Erzurum Kongre Cad. - Kıraç ve Küçükçekmece - Balık Yolu - Kıraç’dur.

Avcılar Üniversite Mahallesi satılık ev ya da Üniversite Mahallesi uygun evler arayışında olanlar için mahallede bulunan eğitim kurumları;

  • İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü,
  • Avcılar Borusan Oto Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu,
  • Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu,
  • Özel Avcılar Deniz Akşam Lisesi,
  • Özel Avcılar Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu,
  • Özel Avcılar Sınav Anadolu Lisesi,
  • Özel Avcılar Doğa Koleji Bilim Kampüsü Anaokulu,
  • Özel Avcılar Doğa Koleji Bilim Kampüsü İlkokulu,
  • Özel Avcılar Doğa Koleji Bilim Kampüsü Anadolu Lisesi.

Üniversite Mahallesi Satılık Daire Konut Piyasa Bilgileri

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Mart ayı verilerine göre İstanbul’daki Avcılar Üniversite Mahallesi’nde bulunan satılık konutların genel piyasa bilgileri şu şekilde belirlenmiştir:

  • Konutun ortalama yaşam alanı 101 metrekare,
  • Metrekare birim satış ücreti en az; 1.436 TL,
  • Metrekare birim satış ücreti en fazla; 6.269 TL,
  • Ortalama konut satış fiyatı; 275.392 TL’dir. 

Mahalledeki satılık evlerin konut tiplerine göre fiyat ortalaması ise;

  • 1+1 74 metrekare daire satış fiyatı ortalaması; 355.200 TL,
  • 2+1 100 metrekare daire satış fiyatı ortalaması; 261.800 TL’dir.

Tercih edeceğiniz dairenin sahip olduğu iç özelliklere, deniz kıyısında, manzaralı, rezidans, apartman, site özellikleri, bahçeli ya da binanın kat ve kot bilgilerine göre fiyatlarda değişiklik görülebilmektedir. Satın alacağınız dairenin iç ve dış özelliklerine dikkat ederek satış işlemlerini gerçekleştirmeniz önerilmektedir. 

İhtiyacınıza yönelik en uygun evi kolaylıkla bulabilmek için sizde Emlakjet’in güvenilir emlakçılarından danışmanlık hizmeti alabilir ya da sitemizde bulunan en çok tercih edilen İstanbul Avcılar Üniversite Mahallesi sahibinden satılık 3+1 ev ilanlarını detaylıca inceleyebilirsiniz.

İstanbul Avcılar Üniversite Mahallesi Satılık Daire 

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Hayalinizdeki evi uygun fiyatlarla ve güvenilir bir şekilde satın almak için en doğru adres emlakjet.com!

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık Daire İlanları

Emlakjet.com Avcılar Üniversite Satılık Ev fiyatları ile bütçe dostu ev arayışındaki alıcılara cazip seçenekler sunuyor. Hayalinizdeki evi bulmak için doğru adrestesiniz. Emlakjet aracılığı ile İstanbul Avcılar Üniversite Satılık konut arayışınızda, farklı ihtiyaçlara uygun birçok seçenek bulabilirsiniz. 

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık Ev 3+1

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık 3+1 Daire, ferah ve aile dostu bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 3 yatak odası ve 1 geniş salonuyla daha rahat bir yaşam alanı sağlayan daireler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet Avcılar Üniversite 3+1 Deniz Kenarında Satılık Ev ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda, tercih ettiğiniz metrekare ve diğer özelliklere sahip 3+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca, aracı kurumlar olmadan doğrudan sahibiyle iletişime geçme şansınızı elde ederek detaylı bilgi alabilir ve pazarlık yapabilirsiniz. Şimdi hayalinizdeki Avcılar Üniversite satılık 3+1 Ev sahibinden ulaşın ve konforlu bir yaşamın tadını çıkarın!

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık Daire 2+1

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık 2+1 Daire, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan bu daireler, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur. Aracı kurumlara ödeme yapmadan doğrudan sahiplerle iletişime geçerek pazarlık yapma fırsatınızı değerlendirin. Şimdi Avcılar Üniversite satılık 2+1 Ev ile ilgili güncel fırsatları keşfedin ve hayalinizdeki evi sahibinden satın almanın avantajlarını yaşayın!

Avcılar Üniversite Satılık Daire 1+1

İstanbul Avcılar Üniversite Satılık 1+1 Daire, şehirde pratik ve şık bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 1 yatak odası ve ferah bir salonuyla kompakt yaşam alanları sağlayan bu daireler, uygun fiyatları ve cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet, istediğiniz bölgelerdeki ve bütçenize uygun 1+1 evleri kolayca bulmanıza yardımcı olur. Aracı kurumlara komisyon ödemeden doğrudan sahiplerle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir ve anlaşma yapabilirsiniz. Şimdi Avcılar Üniversite satılık 1+1 Ev fırsatlarına göz atın ve konforlu bir yaşamın tadını çıkarın!

Avcılar Üniversite Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

İstanbul Avcılar Üniversite İl geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. İstanbul Avcılar Üniversite Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.