Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Altındağ Karapürçek Mahallesi Satılık Daire

araması için 173 ilan bulundu
search
Karapürçek Mahallesicancel
Altındağcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Karapürçek Mahallesi Satılık Daire Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Karapürçek Mahallesi satılık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak, böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Karapürçek Mahallesi’nin konumu, yaşantısı, daire piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

İç Anadolu Bölgesi’nde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik bir karasal iklim, özelliklerini Karapürçek Mahallesi’nde de göstermektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 11,9 derece civarında değişmektedir. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

Karapürçek Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Mahallede Bulunan Önemli Yerler

Feridun Çelik Mahallesi, İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde bulunan, Ankara iline bağlı olan Altındağ ilçesinde yer almaktadır. Mahallede hazır yemek hizmeti veren restoran ve kafeler vardır. Aynı zamanda küçük çaptaki bakkallara ek olarak zincir gıda marketleri de bulunabilmektedir. Mahalle içerisinde pek çok sayıda eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim kurumlarının arasında Altındağ Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Altındağ Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altındağ Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Karapürçek Şehit Osman Kablan Ortaokulu yer almaktadır. Mahallede bulunan dinî mekânlar arasında Eyüp Cami vardır. Şehit Mehmet İkiz Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Altındağ Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Karapürçek Stadyumu, bu mahallenin sınırları içerisinde konumlanmıştır. 

Karapürçek Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için Bölgeye Ulaşım İmkânları

Karapürçek Mahallesi sahibinden satılık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Karapürçek Mahallesi’nin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Karapürçek Mahallesi, 0-20 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. İlçede ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Karapürçek – Ekin Mahallesi – Başak Mahallesi – Sıhhiye – Gar – Ulus: 320 kodlu otobüs hattı,
  • Karapürçek – Sıhhiye: 321-5 kodlu otobüs hattı.

Karapürçek Mahallesi Satılık Daire Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Daire Piyasası Bilgileri

2019 yılında yapılmış son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Karapürçek Mahallesi’nde toplam 78.926 kişi yaşamaktadır. Mahallede bulunan ortalama bir satılık ev 130 metrekaredir. Ortalama bir Altındağ Karapürçek sahibinden satılık ev 174.980 Türk lirasıdır. Mahalle içerisindeki evlerin ortalama birim fiyatı metrekare başı 1.346 Türk lirasıdır. 

Ankara Altındağ Karapürçek Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Altındağ Satılık Daire
Altınpark Satılık DaireAtıfbey Mahallesi Satılık DaireAydıncık Mahallesi Satılık DaireAydınlıkevler Mahallesi Satılık DaireAydınlıkevler Satılık DaireBaraj Mahallesi Satılık DaireBaşpınar Mahallesi Satılık DaireBattalgazi Mahallesi Satılık DaireBentderesi Satılık DaireBeşikkaya Mahallesi Satılık DaireÇinçin Satılık DaireDışkapı Satılık DaireDoğantepe Mahallesi Satılık DaireFeridun Çelik Mahallesi Satılık DaireGençlik Parkı Satılık DaireGicik Mahallesi Satılık DaireGültepe Mahallesi Satılık DaireGüneşevler Mahallesi Satılık DaireGüneşevler Satılık DaireHacettepe Mahallesi Satılık DaireHacı Bayram Mahallesi Satılık DaireHacı Bayram Satılık DaireHamamönü Satılık DaireHasköy Satılık DaireHüseyingazi Satılık Daireİskitler Satılık DaireKaleiçi Satılık DaireKale Mahallesi Satılık DaireKaracaören Mahallesi Satılık DaireKarakum Satılık DaireKarapürçek Mahallesi Satılık DaireKavaklı Mahallesi Satılık DaireKültür Merkezi Satılık DaireÖnder Mahallesi Satılık DaireÖnder Satılık DaireÖrnek Mahallesi Satılık DairePeçenek Mahallesi Satılık DaireSamanpazarı Satılık DaireSıhhiye Satılık DaireSiteler Satılık DaireSolfasol Mahallesi Satılık DaireSolfasol Satılık DaireTatlar Mahallesi Satılık DaireTelsizler Satılık DaireTürk - İş Blokları Satılık DaireUlubey Mahallesi Satılık DaireUlubey Satılık DaireUlucanlar Satılık DaireUlus Satılık DaireYenidoğan Satılık DaireYıldıztepe Mahallesi Satılık DaireZübeyde Hanım Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.