Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Ev

araması için 50 ilan bulundu
search
Fevzi Çakmak Mahallesicancel
Torbalıcancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Fevzi Çakmak Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Fevzi Çakmak Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İzmir ili Fevzi Çakmak mahallesinin nüfusu 2021 yıl sonu itibariyle toplam 13.900 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 7.021 kişisi erkek, 6.879 kişisi kadındır.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi, Türkiye'nin batısında Ege Bölgesi'nde İzmir iline bağlı Torbalı ilçesinin bir mahallesidir. Önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle statüsüne geçmiştir. Fevzi Çakmak mahallesinin bağlı olduğu Torbalı ilçesi, doğusunda Ödemiş, kuzeyinde Buca ve Kemalpaşa, doğusunda Bayındır ve Tire, güneyinde Selçuk, batısında Menderes ile komşudur. Mahallenin Torbalı'ya uzaklığı 17,5 kilometredir. Denizden yüksekliği 19 metre, ilçenin toplam yüzölçümü ise 577 km²’dir. Bölge Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesine gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Torbalı, İzmir merkeze 45 kilometre uzaklıktadır. Fevzi Çakmak Mahallesine Torbalı ilçesi üzerinden karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır. İzmir - Aydın Otoyoluna girip, otoban üzerinden Torbalı tabelalarını takip edip ulaşım sağlanabilir.

-          Şehir İçi Otobüsler ile:

İzmir’in pek çok bölgesinden direkt ya da aktarmalı ulaşım ile mahalleye ve ilçeye otobüs seferleri mevcuttur. Torbalı'ya ESHOT hatları ile ulaşım için tercih edebileceğiniz hatlar;

- 701 - TORBALI - TEKELİ,

- 712 - PANCAR AKTARMA - TORBALI,

- 713 - DEÜ MESLEK YÜKSEK OKULU - TORBALI,

- 714 - DEÜ MESLEK YÜKSEK OKULU - TORBALI AKTARMA MERKEZİ,

- 719 - ÇAPAK - TORBALI,

- 721 - KARAKUYU - TORBALI,

- 724 - ŞEHİTLER - TORBALI AKTARMA MERKEZİ,

- 727 - BAYINDIR - TORBALI AKTARMA MERKEZİ,

- 770 - SELÇUK - TORBALI AKTARMA MERKEZİ,

- 780 - BÜLBÜLDERE - TORBALI AKTARMA MERKEZİ,

- 795 - ÖDEMİŞ-TORBALI,

- 798 - TİRE-TORBALI AKTARMA MERKEZİ.

-          Havayolu ile :

İzmir Adnan Menderes Havalimanı üzerinden Fevzi Çakmak Mahallesine ulaşım sağlanır. Havalimanı, Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır ve Torbalı'ya yaklaşık 30 km uzaklıktadır.  İzmir Torbalı Yolu/D550 üzerinden ulaşım sağlanır. Toplu taşıma ile ulaşım sağlamak isteyenler ise, Havaş seferleri ve taksileri kullanabilirler.

-          Karayolu ile:

İzmir, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, neredeyse tüm illerden otobüs seferleri bulunmaktadır. Fevzi Çakmak Mahallesine gitmek isteyen ziyaretçiler, Torbalı'ya 80 km uzaklıkta bulunan İzmir Otobüs Terminalini kullanabilirler.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İzmir Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Fevzi Çakmak Mahallesinde ve Torbalı ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

- Saipler İlkokulu,

- Cengiz Topel İlkokulu,

- Şehit Teğmen Serdar Genç İlköğretim Okulu,

- Cumhuriyet İlkokulu Ve Ortaokulu,

- Çetineller Ortaokulu,

- Fatih Ortaokulu,

- Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu,

- Torbalı Anadolu Öğretmen Lisesi,

- Torbalı Sağlık Meslek Lisesi,

- Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Fevzi Çakmak Mahallesi satılık konut fiyatları ve Torbalı ilçesinde satılık konut fiyatları ortalama 3.106 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 397.568 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Fevzi Çakmak mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü 128 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Fevzi Çakmak Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Torbalı Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık EvAhmetli Mahallesi Satılık EvAlpkent Mahallesi Satılık EvAltıntepe Satılık EvArslanlar Mahallesi Satılık EvAtalan Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAyrancılar Mahallesi Satılık EvAyrancılar Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBozköy Mahallesi Satılık EvBülbüldere Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇakırbeyli Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇapak Mahallesi Satılık EvÇaybaşı Mahallesi Satılık EvÇaybaşı Satılık EvDağkızılca Mahallesi Satılık EvDağteke Mahallesi Satılık EvDemirci Mahallesi Satılık EvDirmil Mahallesi Satılık EvDüverlik Mahallesi Satılık EvEğerci Mahallesi Satılık EvErtuğrul Mahallesi Satılık EvFevzi Çakmak Mahallesi Satılık EvGazi Mustafa Kemal Mahallesi Satılık EvGöllüce Mahallesi Satılık EvHelvacı Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİstiklal Mahallesi Satılık EvKaplancık Mahallesi Satılık EvKarakızlar Mahallesi Satılık EvKarakuyu Mahallesi Satılık EvKarakuyu Satılık EvKaraot Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Mahallesi Satılık EvKırbaş Mahallesi Satılık EvKuşçuburun Mahallesi Satılık EvMuratbey Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Atatürk Mahallesi Satılık EvNaime Mahallesi Satılık EvOrganize Sanayi Bölgesi Mahallesi Satılık EvOrmanköy Mahallesi Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvÖzbey Mahallesi Satılık EvPamukyazı Mahallesi Satılık EvPancar Mahallesi Satılık EvPancar Satılık EvSağlık Mahallesi Satılık EvSaipler Mahallesi Satılık EvSubaşı Mahallesi Satılık EvSubaşı Satılık EvŞehitler Mahallesi Satılık EvTaşkesik Mahallesi Satılık EvTepeköy Mahallesi Satılık EvTorbalı Mahallesi Satılık EvTorbalı Satılık EvTulum Mahallesi Satılık EvTürkmenköy Mahallesi Satılık EvYazıbaşı Mahallesi Satılık EvYazıbaşı Satılık EvYedi Eylül Mahallesi Satılık EvYemişlik Mahallesi Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeniköy OSB Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYeşilköy Mahallesi Satılık EvYoğurtçular Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.