Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ayvalık Küçükköy Mahallesi Satılık Ev

araması için 162 ilan bulundu
search
Küçükköy Mahallesicancel
Ayvalıkcancel
Balıkesircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Küçükköy Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Küçükköy Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Balıkesir ili Ayvalık ilçesinin nüfusu toplam 72.371’dır. Bu nüfusun,35.627 erkek ve 36.744 kadından oluşmaktadır

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Efeler Küçükköy Mahallesi,Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer alan, Balıkesir il merkezine olan uzaklığı 120 km olan bir ilçedir. Balıkesir ili Ayvalık ilçesinin nüfusu toplam 72.371’dir. Bu nüfusun 35.627i Erkek, 36.744’si Kadın’dır.  Ayvalık, şehrin merkezine 130 kilometre uzaklıkta yer alır. Ayvalık, Türkiye'nin Balıkesir ilinin Ege Bölgesi'nde kalan bir ilçesi olup Midilli'nin tam karşısında kurulmuştur. Çam ormanları ve Zeytin bakımından zengin olan ilçe Ege Denizi kıyısında olup Ayvalık Adaları adı verilen takımadalara sahiptir. Ayvalık'ın kuzeydoğusunda Gömeç, güneyinde İzmir ili'ne bağlı Dikili ve Bergama ilçeleri, batısında ise Ege Denizi bulunur. Balıkesir'in en batısında, Ege Denizi kıyısında bulunan ilçe, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Ayvalık kış mevsimlerinde büyük bir kasaba nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle dönemsel nüfus artışı yaşamaktadır. Tarihte çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Ayvalık, 2017'den beri UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer almaktadır. Yüzölçümü 265 km²'dir. Deniz seviyesinden 10 m yüksektir. 

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Küçükköy Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Ayvalık'in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 98  kilometredir. Balıkesir D550 yolu üzerinden yaklaşık 90 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. Ayvalık merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. 

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Balıkesir Küçükköy Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Küçükköy Mahallesinde ve Efeler ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Abdülvahit Sağlam İlkokulu

  • Ali Çetinkaya İlkokulu

  • Necmi Komili İlköğretim Okulu

  • İstiklal İlköğretim Okulu

  • Küçükköy Mecit Ataklı Ortaokulu

  • 15 Eylül Ortaokulu

  • Ayvalık Anadolu Lisesi

  • Ayvalık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi

Küçükköy Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Balıkesir Küçükköy Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 2.992.340 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 23.018 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Balıkesir Küçükköy mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. Balıkesir'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Küçükköy Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.






İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Ayvalık Satılık Ev
150 Evler Mahallesi Satılık EvAkçapınar Mahallesi Satılık EvAlibey Satılık EvAli Çetinkaya Mahallesi Satılık EvAltınova Mahallesi Satılık EvAltınova Satılık EvBağyüzü Mahallesi Satılık EvBalık Adası Satılık EvBeşiktepe Mahallesi Satılık EvBulutçeşme Mahallesi Satılık EvÇakmak Mahallesi Satılık EvÇamoba Mahallesi Satılık EvÇıplak Ada Satılık EvÇiçek Adası Satılık EvFethiye Mahallesi Satılık EvFevzipaşa - Vehbibey Mahallesi Satılık EvGazi Kemal Paşa Mahallesi Satılık EvGöz Adası Satılık EvGüneş Adası Satılık EvHacıveliler Mahallesi Satılık EvHamdibey Mahallesi Satılık EvHaşır Adası Satılık EvHayrettinpaşa Mahallesi Satılık Evİkiz Kayalar Yumurta Adası Satılık Evİsmetpaşa Mahallesi Satılık EvKamış Adası Satılık EvKara Adası Satılık EvKaraayıt Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Mahallesi Satılık EvKırcalar Mahallesi Satılık EvKız Adası Satılık EvKüçükköy Mahallesi Satılık EvKüçükmaden Adası Satılık EvMaden Adası Satılık EvMerkez Satılık EvMırmırca Kayalığı Mahallesi Satılık EvMithatpaşa Mahallesi Satılık EvMurateli Mahallesi Satılık EvMutlu Mahallesi Satılık EvNamık Kemal Mahallesi Satılık EvOdaburnu Mahallesi Satılık EvPınar Adası Satılık EvSahil Kent Mahallesi Satılık EvSakarya Mahallesi Satılık EvSefa Çamlık Mahallesi Satılık EvTaş Adası Satılık EvTaşlı Ada Satılık EvTavuk Adası Satılık EvTıfıllar Mahallesi Satılık EvTürközü Mahallesi Satılık EvÜçkabaağaç Mahallesi Satılık EvYelken Adası Satılık EvYellice Adası Satılık EvYelniz Adası Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYumurta Adası Satılık EvYuvarlık Ada Satılık EvZekibey Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.