Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ayvalık Namık Kemal Mahallesi Satılık Ev

araması için 23 ilan bulundu
search
Namık Kemal Mahallesicancel
Ayvalıkcancel
Balıkesircancel

Cunda Satılık Ev & Cunda Satılık Konut İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Cunda satılık ev arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Cunda Satılık Ev

 

Cunda satılık ev arayanlar için Cunda diğer adıyla da Alibey Adası; idari bakımdan Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı bir adadır. Ayvalık koyundaki Ayvalık Adaları olarak adlandırılan irili ufaklı 22 adanın içerisindeki yerleşime açık tek ada Alibey Adası’dır. Türkiye’nin Ege Denizi’nde bulunan sırasıyla Gökçeada, Bozcaada ve Uzunada’dan sonra 4. büyük adasıdır. Bu adada ziyaret edebileceğiniz bazı gezilecek yerler; Sevim ve Necdet Kent Kitaplığı, Cunda Yel Değirmeni, Rahmi M. Koç Müzesi, Taş Kahve, Cunda Despot Evi ve Cunda Tarihi Pazar’dır. Cunda Namık Kemal Mahallesi TUİK son nüfus bilgilerine göre 1.317 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Cunda Satılık Ev Fiyatları ve İlanları

 

Emlakjet ekibi olarak Cunda'da yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Cunda satılık ev fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle evin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Cunda'da bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Cunda satılık ev ilanları için Emlakjet’in en güncel Cunda satılık ev ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Cunda Satılık Ev 3+1

 

Memur veya çalışan olup Cunda ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Cunda'da dilediğiniz kriterlere en uygun Cunda 3+1 satılık ev seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Cunda 3+1 satılık ev ilanlarına göz atın!

 

Cunda Satılık Ev 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Cunda 2+1 satılık ev seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Cunda Satılık Ev 1+1

 

Cunda'da depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Cunda 1+1 satılık ev ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Cunda Satılık Ev Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Cunda yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Cunda sahibinden satılık ev arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Cunda Satılık Ev Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Cunda’da en uygun ve en yaşanabilir Balıkesir Cunda satılık ev için ulaşım ilçeler arası; özel halk otobüsleri, dolmuş, feribot ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Ayvalık Satılık Ev
150 Evler Mahallesi Satılık EvAkçapınar Mahallesi Satılık EvAlibey Satılık EvAli Çetinkaya Mahallesi Satılık EvAltınova Mahallesi Satılık EvAltınova Satılık EvBağyüzü Mahallesi Satılık EvBalık Adası Satılık EvBeşiktepe Mahallesi Satılık EvBulutçeşme Mahallesi Satılık EvÇakmak Mahallesi Satılık EvÇamoba Mahallesi Satılık EvÇıplak Ada Satılık EvÇiçek Adası Satılık EvFethiye Mahallesi Satılık EvFevzipaşa - Vehbibey Mahallesi Satılık EvGazi Kemal Paşa Mahallesi Satılık EvGöz Adası Satılık EvGüneş Adası Satılık EvHacıveliler Mahallesi Satılık EvHamdibey Mahallesi Satılık EvHaşır Adası Satılık EvHayrettinpaşa Mahallesi Satılık Evİkiz Kayalar Yumurta Adası Satılık Evİsmetpaşa Mahallesi Satılık EvKamış Adası Satılık EvKara Adası Satılık EvKaraayıt Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Mahallesi Satılık EvKırcalar Mahallesi Satılık EvKız Adası Satılık EvKüçükköy Mahallesi Satılık EvKüçükmaden Adası Satılık EvMaden Adası Satılık EvMerkez Satılık EvMırmırca Kayalığı Mahallesi Satılık EvMithatpaşa Mahallesi Satılık EvMurateli Mahallesi Satılık EvMutlu Mahallesi Satılık EvNamık Kemal Mahallesi Satılık EvOdaburnu Mahallesi Satılık EvPınar Adası Satılık EvSahil Kent Mahallesi Satılık EvSakarya Mahallesi Satılık EvSefa Çamlık Mahallesi Satılık EvTaş Adası Satılık EvTaşlı Ada Satılık EvTavuk Adası Satılık EvTıfıllar Mahallesi Satılık EvTürközü Mahallesi Satılık EvÜçkabaağaç Mahallesi Satılık EvYelken Adası Satılık EvYellice Adası Satılık EvYelniz Adası Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYumurta Adası Satılık EvYuvarlık Ada Satılık EvZekibey Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.