Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Bağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık Ev

araması için 7 ilan bulundu
search
Bağlum Güzelyurt Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel

Bağlum güzelyurt Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ankara Keçiören ilçesine bağlı olan Bağlum güzelyurt Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik.

Bağlum güzelyurt mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bağlum güzelyurt Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Keçiören, Ankara'da bir ilçedir. Keçiören nüfusu 1 milyona yakındır. İlçenin 48 mahallesinden biri Bağlum güzelyurt mahallesidir. Mahalle nüfusu 29 bin civarındadır.  Keçiören, Ankara'nın metropol ilçelerinden biridir. Nüfus olarak Ankara'nın ikinci, Türkiye'nin üçüncü büyük ilçesidir.

İlçede Türkiye ve dünyanın en büyük meteoroloji istasyonlarından birisi yer alır. Mustafa Kemal'in Kurtuluş Savaşına hazırlandığı ve karargah olarak kullandığı Eski Ankara Tarım Okulu da bu ilçe sınırları içinde müze olarak korunmaktadır. İş adamı Vehbi Koç'un Keçiören ilçesindeki bağ evi yenilenmiş ve 1944 yılında Vehbi Koç Müzesi ve Ankara Araştırmaları Merkezi (VEKAM) adıyla hizmete açılmıştır.

Bağlum güzelyurt Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Keçiören Bağlum güzelyurt mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Keçiören şehrinde Bağlum güzelyurt mahallesine ulaşım olanakları oldukça çeşitlidir. Mahalleye; otobüs, metro, minibüs, dolmuş ile ulaşabilirsiniz. Semtte pek çok otobüs ringi hizmet verdiği gibi metro ve minibüs ulaşımda önemli kolaylıklar sunmaktadır.

Bağlum güzelyurt Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Eğitim Kurumu Bilgisi

Bağlum güzelyurt mahallesi yavrukurt sokak satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. İlçede; Ankara Keçiören Nuh Eskiyapan İlkokulu, Yeşiltepe Ortaokulu, Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu, Kocatepe Ortaokulu, Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu, Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu, Şehit Hakan Kabil İlkokulu, Kamil Ocak Ortaokulu, Osman Gazi İlkokulu gibi pek çok özel ve devlet eğitim kurumu bulunmaktadır.

Bağlum güzelyurt Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgisi

Yavrukurt sokak satılık daire fiyatları konusunda bilgi edinmek isteyenler için Ankara, Keçiören ilçesinde Ekim 2022 sonu itibarıyla satılık konutların fiyatları yüzde 191.16 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 1.078.740 TL olurken, Ortalama satılık konut büyüklüğü 130 metrekaredir. Ankara, Keçiören ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Ekim 2022 sonu itibarıyla 8.298 TL'dir. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 19 yıl seviyelerindedir.

Ankara il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir.

Emlak ofisinden ya da sahibinden Keçiören Bağlum güzelyurt satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev23 Nisan Mahallesi Satılık EvAdnan Menderes Mahallesi Satılık EvAktepe Mahallesi Satılık EvAktepe Satılık EvAşağı Eğlence Mahallesi Satılık EvAtapark Mahallesi Satılık EvAyvalı Mahallesi Satılık EvBademlik Mahallesi Satılık EvBağlarbaşı Mahallesi Satılık EvBağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık EvBağlum Satılık EvBasınevleri Mahallesi Satılık EvÇaldıran Mahallesi Satılık EvÇalseki Mahallesi Satılık EvÇiçekli Mahallesi Satılık EvEmrah Mahallesi Satılık EvEsertepe/Yayla Satılık EvEsertepe Mahallesi Satılık EvEtlik/İncirli Satılık EvEtlik Mahallesi Satılık EvGüçlükaya Mahallesi Satılık EvGümüşdere Mahallesi Satılık EvGüzelyurt Mahallesi Satılık EvHacıkadın Satılık EvHasköy Mahallesi Satılık EvHisar Mahallesi Satılık Evİncirli Mahallesi Satılık EvKafkas Mahallesi Satılık EvKalaba Mahallesi Satılık EvKalaba Satılık EvKamil Ocak Mahallesi Satılık EvKanuni Mahallesi Satılık EvKarakaya Mahallesi Satılık EvKarargahtepe Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKavacık Subayevleri Mahallesi Satılık EvKösrelik Mahallesi Satılık EvKöşk Mahallesi Satılık EvKuşcağız Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvOsmangazi Mahallesi Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Satılık EvSanatoryum Satılık EvSancaktepe Mahallesi Satılık EvSarıbeyler Mahallesi Satılık EvŞefkat Mahallesi Satılık EvŞehit Kubilay Mahallesi Satılık EvŞenlik/Güçlükaya Satılık EvŞenlik Mahallesi Satılık EvŞenyuva Mahallesi Satılık EvTepebaşı Mahallesi Satılık EvUfuktepe Mahallesi Satılık EvUfuktepe Satılık EvUyanış Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYayla Mahallesi Satılık EvYeşilöz Mahallesi Satılık EvYeşiltepe Mahallesi Satılık EvYükseltepe Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.