Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar Yenigün Mahallesi Satılık Ev

araması için 15 ilan bulundu
search
Yenigün Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

Yenigün Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yenigün Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yenigün Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Yenigün Mahallesi’nin toplam nüfusu Türkiye İstatistik Kurumu’ndan elde edilen bilgilere göre 22.492’dir. Mahalle nüfusunun 11 bin 301’ini erkek, 11 bin 191’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Yenigün Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 1 adet cadde ve 36 adet sokak bulunmaktadır. Ulaşım bakımından oldukça avantajlı bir lokasyonda yer alan mahalle ulaşımında metro hattı, İETT otobüs hattı ve minibüs hattı kullanılmaktadır. Yenigün Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişilerin karşısına çıkan ulaşım hatları:

  • 92 Numaralı İETT Otobüs Hattı
  • 98D Numaralı İETT Otobüs Hattı
  • M1B  Numaralı Metro Hattı ve
  • Topkapı-Otocenter Minibüs Hattı’dır.

Yenigün Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden satılık konut tercihinde bulunmayı düşünen çocuklu aileler mahallenin eğitim bilgileri hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle içerisinde üç adet eğitim kurumu yer almaktadır. Yenigün Mahallesi satılık daire tercihinde bulunmak isteyen çocuklu ailelerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği eğitim kurumları:

  • Haznedar Sürücü Kursu: Bağcılar Caddesi No:118, 34160 Bağcılar/İstanbul. Kurum sabah 9 ile akşam 6 saatlerinde açıktır.
  • Bağcılar Yıldıztepe İlkokulu: Yıldıztepe, Bağcılar Caddesi No:134, 34203 Bağcılar/İstanbul. Sabah 8 ile akşam 6 saatlerinde açık olan okula (0212) 462 24 02 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.
  • Bağcılar Gençlik Merkezi: Yıldıztepe Mahallesi, 464 Sokak No 4, 34203 Bağcılar/İstanbul. Sabah 8.30 ile akşam 9 saatleri arasında açık olan merkeze (0212) 434 76 20 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yenigün Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Bilgileri

Mahalleden konut arayışında olan vatandaşlar evlerinin sağlık kurumlarına yakın oluşuna oldukça büyük önem vermektedir. Mahalle sınırları içerisinde bir adet sağlık kuruluşu yer almaktadır. Mahalle içerisinde yer alan sağlık kuruluşundan alınan hizmet konusunda edinilen bilgilere göre doktorlar hastaları ile oldukça iyi bir şekilde ilgilenmektedir. Bağcılar Yenigün Mahallesi satılık konut tercihinde bulunmak isteyenlerin karşısına çıkan sağlık kuruluşu:

  • Yenigün Aile Sağlığı Merkezi: Yenigün, 588. Sokak No:6, 34200 Bağcılar/İstanbul. Sabah 8.30’da açılan sağlık ocağını (0212) 555 20 16 numaralı hattan arayarak daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Bağcılar ilçesinin Yenigün Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bağcılar Yenigün Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.