Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Satılık Ev

araması için 183 ilan bulundu
search
Hürriyet Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye Hürriyetabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Hürriyet Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Hürriyet Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinin nüfusu toplam 48.558 dir. Bu nüfusun 25.162 erkek ve 23.396 kadından oluşmaktadır. 

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Hürriyet Mahallesi, Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alır. Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alır. Bahçelievler, İstanbul'un merkezi konumunda yer alan bir ilçedir. İlçe, konutlar, iş merkezleri, alışveriş merkezleri ve yeşil alanlarla dikkat çeker. Bahçelievler, İstanbul Havalimanı'na yakınlığı ve ulaşım ağlarının iyi olması nedeniyle önemli bir ulaşım merkezidir. İlçede çeşitli eğitim kurumları, sağlık hizmetleri ve sosyal aktivite alanları bulunur. Bahçelievler, hem iş hem de yaşam alanı olarak tercih edilen bir ilçedir.

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Hürriyet Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Otobüs: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği otobüs hatlarıyla Bahçelievler, şehir merkezi ve diğer ilçelere bağlanır. Otobüsler, ilçe içindeki ana caddeler ve duraklardan geçer.

Metrobüs: Bahçelievler, Metrobüs hattının bir durak noktasıdır. Metrobüs, İstanbul'un ana güzergahlarında hızlı ve etkili bir ulaşım sağlar. Bahçelievler'den Metrobüs hattıyla diğer ilçelere ve şehir merkezine kolayca ulaşabilirsiniz.

Metro: İstanbul'un metro ağından yararlanarak Bahçelievler'e ulaşabilirsiniz. İlçe, M1A (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) hattına ev sahipliği yapmaktadır. Bu hat, Bahçelievler'den şehir merkezi ve diğer bölgelere bağlantı sağlar.

Minibüs ve Dolmuş: Bahçelievler içinde ve çevresinde minibüs ve dolmuş hatları bulunur. Bu küçük toplu taşıma araçları, mahalleler arasında hızlı bir şekilde seyahat etme imkanı sağlar.

Özel Araç: Bahçelievler, İstanbul'un ana yollarına ve otoyollara kolay erişim sağlar. Özel araçla seyahat edenler için çevre ilçelere ve şehir merkezine bağlantı sağlamak için çeşitli yollar bulunmaktadır.

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul Hürriyet Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Hürriyet Mahallesinde ve Beylikdüzü ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Bahçelievler İlkokulu

  • Bahçelievler Ortaokulu

  • Bahçelievler Anadolu Lisesi

  • Bahçelievler Fen Lisesi

  • Özel Bahçeşehir Koleji

  • Özel Bahçelievler Okyanus Koleji

  • Özel Güneşli Bahçeşehir Okulları

  • Özel Bahçelievler Şahin Koleji

  • Özel Bahçelievler Final Okulları

  • Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi

Hürriyet Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

İstanbul Hürriyet Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 1,745,179 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 17,279 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İstanbul Hürriyet mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 100 metrekaredir. İstanbul'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Hürriyet Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.








Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.