Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Satılık Ev

araması için 65 ilan bulundu
search
Osmaniye Mahallesicancel
Bakırköycancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Osmaniye Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Rehberi

Emlakjet olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Osmaniye Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olarak konut satın alabilirsiniz.

Osmaniye Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul iline bağlı Bakırköy ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi’nin toplam nüfusu 23 bin 942’dir. Mahalle nüfusunun 11 bin 490’ını erkek, 12 bin 452’sini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Mahalleden konut arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 4 adet cadde ve 35 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin ulaşım ve iklimsel bilgileri hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle ulaşımında otobüs, tren ve metro hatları kullanılmaktadır. Osmaniye Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünenlerin karşısına çıkan ulaşım araçları:

  • 34AS Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 94 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 98 Numaralı Otobüs Hattı,
  • Marmaray Hattı ve
  • M1A Numaralı Metro Hattı’dır.

Osmaniye Mahallesi Satılık Konut Tercihinde Bulunmak İsteyenlere Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayışında olan kişiler mahallenin eğitim imkanları ile ilgili olarak da detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle içerisinde yer alan okulların eğitim imkanları ve kadroları bakımından oldukça zengin olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Bu nedenle mahalle çocuklu aileler tarafından oldukça rağbet görmektedir. Bakırköy Osmaniye Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 5 adet okul yer almaktadır. Bu okullar:

  • Gürlek Nakipoğlu Lisesi: Osmaniye, Çolak İbrahim Sokağı No:15, 34146 Bakırköy/İstanbul. Hafta içi hizmet veren eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 660 39 24 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • İbni Sina İlköğretim Okulu: Osmaniye, Sığırtmaç Sokak No:2, 34144 Osmaniye /Bakırköy/Bakırköy/İstanbul. Hafta içi hizmet veren bu kurum hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için (0212) 571 63 85 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Nefus Nakip Oğlu Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitimi Merkezi: Osmaniye, İncirli Yolu Sokak No:18, 34144 Bakırköy/İstanbul. Sabah 9 ile öğlen 2 buçuk saatleri arasında eğitim veren bu merkez Pazar günleri kapalıdır. Daha detaylı bilgiler için (0212) 561 37 42 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Osmaniye İlköğretim Okulu: Osmaniye İncirli Yolu/mine Sok. No:2, 34146 Bakırköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 571 67 09 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bakırköy ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bakırköy Osmaniye uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.