Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Satılık Ev

araması için 13 ilan bulundu
search
Zeytinlik Mahallesicancel
Bakırköycancel
İstanbulcancel

Zeytinlik Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Zeytinlik Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alabilirsiniz.

Zeytinlik Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi’nin toplam nüfusu 5 bin 246’dır. Mahalle nüfusunun 2 bin 449’unu erkek, 2 bin 797’sini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Zeytinlik Mahallesi satılık konut arayan kişilerin konut tercihinde bulunabileceği 4 adet cadde ve 17 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Zeytinlik Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahalle ulaşımında otobüs, tren, metro ve minibüs hatlarının kullanıldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında kullanılan ulaşım hatları: 

  • 93M Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 94 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 97E Numaralı Otobüs Hattı,
  • Marmaray,
  • M1A Numaralı Metro Hattı ve
  • Taksim-Bakırköy Minibüs Hattı’dır.

Zeytinlik Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut tercihinde bulunmayı düşünen çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle eğitim imkanları bakımından mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılamakta olup oldukça başarılı eğitim kadrolarına sahiptir. Bakırköy Zeytinlik Mahallesi satılık konut arayan kişilerin çevresinde konut tercihinde bulunabileceği 4 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumları:

  • Kazananlar Eğitim Kurumları: Zeytinlik Mahallesi Türkçü sokak No:14 Acar İş Merkezi Kat:4, 34140 Bakırköy/İstanbul. Bu kurum haftanın her günü sabah 9 ile akşam 7 saatleri arasında hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 570 71 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Başarısoft Bilgi Teknolojileri Akademisi: Zeytinlik Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi No: 39 Gür Çarşı İşhanı No 90 kat, 5, 34140 Bakırköy/İstanbul. Kurum hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 570 54 80 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Atabay Eğitim Bakırköy:  Zeytinlik Mahallesi, Halkçı Sokak, Tınaztepe Pasajı içi Kat:2, 34140 Bakırköy/İstanbul. Bu eğitim kurumu haftanın her günü eğitim vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 542 10 10 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Akademi Royal: Zeytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi Konuk Apt. C Blok No:40, 34140 Bakırköy/İstanbul. Kurum hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 570 60 47 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bakırköy ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bakırköy Zeytinlik Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.