Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bornova Atatürk Mahallesi Kiralık Ev

araması için 29 ilan bulundu
search
Atatürk Mahallesicancel
Bornovacancel
İzmircancel

Atatürk Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Atatürk Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Atatürk Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Atatürk Mahallesi; İzmir’in Bornova ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Atatürk Mahallesi’nde 28.912 kişi yaşamaktadır. Mahalle İzmir il merkezine 10 km uzaklıktadır.

Atatürk Mahallesi Ulaşım Olanakları

Atatürk Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Atatürk Mahallesi ulaşımı Bornova’ya gelen hatlarla sağlanmaktadır. Metro ile ulaşım sağlamak mümkündür. Bornova’ya ulaşabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

·       365: Kayadibi-Evka3 Metro

·       565: Evka4-Bornova Metro

·       566: Evka4-Bornova Metro

·       584: İnönü Mahallesi-Bornova Metro

·       585: Bornova Metro-Halkapınar Metro

·       214: Kemer Aktarma Merkezi-Evka3 Metro

·       328: Bornova Metro-Salhane Aktarma Merkezi

·       330: Bostanlı İskele-Evka3 Metro

·       498: Bornova Metro-Halkapınar Metro

·       515: Tınaztepe-Evka3 Metro

·       568: Evka4-Bornova Metro

·       570: Laka Mahallesi-Bornova Metro

·       930: Bornova-Konak

·       963: Evka 3 Metro-Alsancak Gar

·       314: Evka 3-Bornova Metro

Atatürk Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Bornova Atatürk Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Atatürk Mahallesi’nde 6 adet okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim isteyenler Bornova’da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Atatürk Mahallesi’nde bulunan okulların listesi şu şekildedir:

·       Hayrettin Duran Anadolu Lisesi

·       Zehra Hocahanım İlkokulu

·       Seyit Şanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

·       Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

·       Bornova Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

·       İsmet Sezgin İlkokulu

Bornova Atatürk Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Bornova Atatürk Mahallesi kiralık konut fiyatları ortalama aylık olarak 1.584 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık konutların ortalama metrekare birim fiyatı 14 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Bornova Atatürk Mahallesi kiralık konutların ortalama büyüklüğü 110 metrekaredir. İzmir içerisinde bulunan köyler tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle oldukça üne sahipler. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bornova Atatürk Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bornova Kiralık Ev
Altındağ Kiralık EvAtatürk Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBarbaros Mahallesi Kiralık EvBeşyol Köyü Kiralık EvBeşyol Mahallesi Kiralık EvBirlik Mahallesi Kiralık EvBornova Kiralık EvÇamdibi Kiralık EvÇamiçi Köyü Kiralık EvÇamiçi Mahallesi Kiralık EvÇamkule Mahallesi Kiralık EvÇınar Mahallesi Kiralık EvÇiçekli Köyü Kiralık EvÇiçekli Mahallesi Kiralık EvDoğanlar Mahallesi Kiralık EvEgemenlik Mahallesi Kiralık EvEğridere Köyü Kiralık EvEğridere Mahallesi Kiralık EvErgene Mahallesi Kiralık EvErzene Mahallesi Kiralık EvEvka 3 Mahallesi Kiralık EvEvka 4 Mahallesi Kiralık EvGazi Osman Paşa Mahallesi Kiralık EvGökdere Köyü Kiralık EvGökdere Mahallesi Kiralık EvGürpınar Mahallesi Kiralık EvIşıkkent Kiralık EvIşıklar Mahallesi Kiralık Evİnönü Mahallesi Kiralık EvKaracaoğlan Mahallesi Kiralık EvKaraçam Köyü Kiralık EvKaraçam Mahallesi Kiralık EvKavaklıdere Mahallesi Kiralık EvKayadibi Köyü Kiralık EvKayadibi Mahallesi Kiralık EvKazımdirik Kiralık EvKazımdirik Mahallesi Kiralık EvKemalpaşa Mahallesi Kiralık EvKızılay Mahallesi Kiralık EvKoşukavak Mahallesi Kiralık EvKurudere Köyü Kiralık EvKurudere Mahallesi Kiralık EvKüçükpark Kiralık EvLaka Köyü Kiralık EvLaka Mahallesi Kiralık EvMeriç Mahallesi Kiralık EvMerkez Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvNaldöken Kiralık EvNaldöken Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Kiralık EvRafet Paşa Mahallesi Kiralık EvSarnıçköy Köyü Kiralık EvSarnıçköy Mahallesi Kiralık EvSerintepe Mahallesi Kiralık EvTuna Mahallesi Kiralık EvÜmit Mahallesi Kiralık EvYakaköy Köyü Kiralık EvYakaköy Mahallesi Kiralık EvYeşilçam Mahallesi Kiralık EvYeşilova Mahallesi Kiralık EvYıldırım Beyazıt Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvZafer Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.