Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Satılık Ev

araması için 146 ilan bulundu
search
Güvercintepe Mahallesicancel
Başakşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Güvercintepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak satılık ev arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Güvercintepe Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Güvercintepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nin toplam nüfusu 59.764’tür. Mahalle nüfusunun 30 bin 636’sını erkek, 29 bin 128’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır.  Güvercintepe Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 12 adet cadde ve 118 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle bulunduğu konum itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle yeni bir yapılaşma içerisindedir, bu nedenle birçok alanda oldukça konforludur. Mahallede yaşayan halk kış aylarında mahallenin alt yapı problemleri yaşamadığının bilgisini vermektedir. Mahalle ulaşımında ise otobüs, metro ve minibüs hattı kullanılmaktadır. Güvercintepe Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği ulaşım araçları:

  • 79G Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 79Y Numaralı Otobüs Hattı, 
  • MK12 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • M3 Numaralı Metro Hattı ve
  • Küçükçekmece-Kayaşehir Minibüs/Dolmuş Hattı’dır.

Güvercintepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayışında olan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim imkanları bakımından mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılamakta olup oldukça başarılı eğitim kadrolarına sahiptir. Bu nedenle mahallede konut tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahallenin eğitimi hakkında olumlu bilgilere ulaşmaktadır. Başakşehir Güvercintepe Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği 2 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumları:

  • Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu: Güvercintepe Mahallesi, 1121. Sokak No:13, Başakşehir/İstanbul. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bu okul hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 687 00 46 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Mahmut Şevket Zırh İlköğretim Okulu: Güvercintepe, Göztepe Sokak No:56, 34494 Başakşehir/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 687 19 02 numaralı hattı arayarak okul hakkında tüm merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Başakşehir ilçesinin Güvercintepe Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.