Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beykoz Kavacık Mahallesi Satılık Ev

araması için 32 ilan bulundu
search
Kavacık Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kavacık Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Kavacık Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alabilirsiniz.

Kavacık Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi bulunduğu konum itibari ile oldukça avantajlı bir konumdadır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü içerisinde barındıran ilçe birçok noktaya oldukça kolay bir ulaşım sağlamaktadır. Kavacık Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanlarına oldukça önem vermektedir. Mahalle ulaşımında kullanılan araçlardan başlıcaları:

  • 15BK Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 15A Numaralı Otobüs Hattı,
  • 136B Numaralı Otobüs Hattı,
  • 14M Numaralı Otobüs Hattı ve
  • 121A Numaralı Otobüs Hattı’dır.

Mahalleden konut arayan çocuk sahibi aileler mahallenin eğitim imkanları ile yakından ilgilenmektedirler. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumlarının oldukça kaliteli olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Kavacık Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede etrafından konut tercihinde bulunabileceği okullardan başlıcaları:

  • Kavacık Borsa İstanbul İlkokulu – Ortaokulu: Kavacık, Otağtepe Caddesi No:1, 34810 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 465 18 29 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Özel Beykoz Temel Lisesi: Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi 38 D D:6, 34820 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 57 64 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Özel Kavacık Final İlkokulu: Kavacık, Mutlu Sokak 53/1, 34810 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 322 60 50 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Kavacık Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Günümüz koşullarında kişiler konut tercihinde bulunurken tercih ettiklerini evin sağlık kurumlarına yakın olmasına önem vermektedir. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle içerisinde 4 adet sağlık kurumu yer almaktadır. Beykoz Kavacık satılık konut arayan kişilerin karşısına çıkan sağlık kurumları: 

  • Stomadenta Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği: Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:10 Kat:4, 34810 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 680 23 21 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Dentorama Kavacık Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği: Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:38 B D:Blok Kat:2, 34810 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için 0544 331 12 11 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Gülden Kılınç Sağlıklı Yaşam: Kavacık Mahallesi Ruhi Esmer Sokak Nart Plaza No:1 K:1, 34829 Beykoz.
  • Özel Otağtepe Tıp Merkezi: Kavacık, Otağtepe Cd. No:56, 34810 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 465 91 40 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Beykoz ilinin Kavacık Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beykoz Kavacık uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinde bulunabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beykoz Satılık Ev
Acarlar Mahallesi Satılık EvAkbaba Mahallesi Satılık EvAlibahadır Köyü Satılık EvAlibahadır Mahallesi Satılık EvAnadolufeneri Köyü Satılık EvAnadolufeneri Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Satılık EvAnadolu Kavağı Mahallesi Satılık EvAnadolukavağı Satılık EvBaklacı Mahallesi Satılık EvBeykoz Satılık EvBozhane Mahallesi Satılık EvBozhane Satılık EvCumhuriyet Köyü Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Satılık EvÇavuşbaşı Satılık EvÇekmeköy Satılık EvÇengeldere Mahallesi Satılık EvÇiftlik Mahallesi Satılık EvÇiğdem Mahallesi Satılık EvÇubuklu Mahallesi Satılık EvÇubuklu Satılık EvDereseki Köyü Satılık EvDereseki Mahallesi Satılık EvElmalı Mahallesi Satılık EvElmalı Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGöksu Satılık EvGöllü Köyü Satılık EvGöllü Mahallesi Satılık EvGörele Köyü Satılık EvGörele Mahallesi Satılık EvGöztepe Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Satılık Evİncirköy Mahallesi Satılık Evİshaklı Köyü Satılık Evİshaklı Mahallesi Satılık EvKanlıca Mahallesi Satılık EvKanlıca Satılık EvKavacık Mahallesi Satılık EvKavacık Satılık EvKaynarca Köyü Satılık EvKaynarca Mahallesi Satılık EvKılıçlı Köyü Satılık EvKılıçlı Mahallesi Satılık EvMahmutşevketpaşa Köyü Satılık EvMahmutşevketpaşa Mahallesi Satılık EvMerkez Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Satılık EvÖğümce Mahallesi Satılık EvÖrnekköy Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Satılık EvPaşamandıra Köyü Satılık EvPaşamandıra Mahallesi Satılık EvPolonezköy Mahallesi Satılık EvPolonez Köyü Satılık EvPoyrazköy Mahallesi Satılık EvRiva Köyü Satılık EvRiva Mahallesi Satılık EvRüzgarlıbahçe Mahallesi Satılık EvSoğuksu Mahallesi Satılık EvSoğuksu Satılık EvTokatköy Mahallesi Satılık EvTokatköy Satılık EvYalıköy Mahallesi Satılık EvYalıköy Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeni Mahalle Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvZerzavatçı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.