Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beykoz Riva Mahallesi Kiralık Ev

araması için 6 ilan bulundu
search
Riva Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel

Riva Mahallesi Kiralık Konut Alacaklara Mahalle Tanıtımı

Riva Mahallesi kiralık konut arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız bölge rehberimizde; mahalle hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Riva Mahallesi’nde ev kiralamadan hemen önce bölge rehberimizi incelemeyi unutmayın. Emlakjet’in geniş ilan portföyünde kendinize en uygun evi kolayca bulabilir, aynı zamanda da yaşayacağınız mahalle hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bölge rehberimizde, mahallenin genel bilgileri, nüfus bilgisi, ulaşım bilgisi, içerisinde bulunan önemli resmi kurumlar, eğitim kurumları ve satılık daire piyasasını inceleyebilirsiniz. 

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Beykoz ilçesine bağlı olan Riva, 2.343 kişilik nüfusa sahip bir mahallesidir. İstanbul Boğaziçi’nin Anadolu yakasında Beykoz ilçesinin sınırları içinde bir mahalledir. İdari sınırlarına göre kuzeyinde Karadeniz, güneyinde Paşamandıra Mahallesi, batısında Anadolufeneri Mahallesi, doğusunda ise Göllü Mahallesi ile komşudur. Mahallenin adı daha önce burada yaşayan Rumlar tarafından bataklık, sulak alan anlamına gelen Riva’dır. Yerleşim, Riva Deresi’nn Karadeniz’e döküldüğü yerde kurulmuştur. İstanbul’un yazlık semtlerinden birisi olarak ve günübirlik deniz turizminin yapıldığı mahalle, yaz mevsiminde oldukça yoğun bir nüfusa sahip olmaktadır. Halk Plajları ve tarihi mekanları ile her sezon için ziyaretçisi bulunmaktadır. Beykoz’da ev kiralarken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz. 

Riva Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Mahalledeki Önemli Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

Mahallede bulunan önemli kurumlar ve adresleri; 

  • Feride Alpauti İlkokulu; Riva, Şht. Mehmet Ali Şener Cd. 34829 Beykoz/İstanbul.
  • Riva Jandarma Karakolluğu; Riva, Elmas Tabya Cd. No:52, 34829 Beykoz/İstanbul.
  • Riva Kalesi; Riva, Şht. Mehmet Ali Şener Cd. No:7, 34820 Beykoz/İstanbul.

Riva kiralık müstakil ev düşünenler için mahalleye 136R, 137 nolu İETT Otobüs hatları ile ulaşım sağlanabilmektedir. 

Riva Mahallesi Kiralık Konut Fiyatları ve Emlak Piyasası

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Nisan ayı güncel verilerine göre Beykoz ilçesinin Riva  Mahallesi’nde bulunan kiralık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 350 metrekare,
  • Minimum birim kira fiyatı; 9 Türk Lirası,
  • Maksimum birim kira fiyatı; 20 Türk Lirası,
  • Ortalama birim kira fiyatı; 12 Türk Lirası,
  • Ortalama kira fiyatı; 4.364 Türk Lirasıdır. 

Konut tipine göre ortalama kiralık daire fiyatları ise;

  • 2+1 90 metrekarelik daire kira fiyatı ortalama; 1.238 Türk Lirası,
  • 3+1 165 metrekarelik daire kira fiyatı ortalama; 2.605 Türk Lirasıdır.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre kira fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev kiralamadan hemen önce kiralama prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Riva sahibinden uygun fiyatlı 2+1 kiralık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beykoz Kiralık Ev
Acarlar Mahallesi Kiralık EvAkbaba Mahallesi Kiralık EvAlibahadır Köyü Kiralık EvAlibahadır Mahallesi Kiralık EvAnadolufeneri Köyü Kiralık EvAnadolufeneri Mahallesi Kiralık EvAnadolu Hisarı Kiralık EvAnadolu Hisarı Mahallesi Kiralık EvAnadolukavağı Kiralık EvAnadolu Kavağı Mahallesi Kiralık EvBaklacı Mahallesi Kiralık EvBeykoz Kiralık EvBozhane Kiralık EvBozhane Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Köyü Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇamlıbahçe Kiralık EvÇamlıbahçe Mahallesi Kiralık EvÇavuşbaşı Kiralık EvÇekmeköy Kiralık EvÇengeldere Mahallesi Kiralık EvÇiftlik Mahallesi Kiralık EvÇiğdem Mahallesi Kiralık EvÇubuklu Kiralık EvÇubuklu Mahallesi Kiralık EvDereseki Köyü Kiralık EvDereseki Mahallesi Kiralık EvElmalı Kiralık EvElmalı Mahallesi Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvGöksu Kiralık EvGöksu Mahallesi Kiralık EvGöllü Köyü Kiralık EvGöllü Mahallesi Kiralık EvGörele Köyü Kiralık EvGörele Mahallesi Kiralık EvGöztepe Mahallesi Kiralık EvGümüşsuyu Kiralık EvGümüşsuyu Mahallesi Kiralık Evİncirköy Mahallesi Kiralık Evİshaklı Köyü Kiralık Evİshaklı Mahallesi Kiralık EvKanlıca Kiralık EvKanlıca Mahallesi Kiralık EvKavacık Kiralık EvKavacık Mahallesi Kiralık EvKaynarca Köyü Kiralık EvKaynarca Mahallesi Kiralık EvKılıçlı Köyü Kiralık EvKılıçlı Mahallesi Kiralık EvMahmutşevketpaşa Köyü Kiralık EvMahmutşevketpaşa Mahallesi Kiralık EvMerkez Mahallesi Kiralık EvOrtaçeşme Kiralık EvOrtaçeşme Mahallesi Kiralık EvÖğümce Mahallesi Kiralık EvÖrnekköy Mahallesi Kiralık EvPaşabahçe Kiralık EvPaşabahçe Mahallesi Kiralık EvPaşamandıra Köyü Kiralık EvPaşamandıra Mahallesi Kiralık EvPolonezköy Mahallesi Kiralık EvPolonez Köyü Kiralık EvPoyrazköy Mahallesi Kiralık EvRiva Köyü Kiralık EvRiva Mahallesi Kiralık EvRüzgarlıbahçe Mahallesi Kiralık EvSoğuksu Kiralık EvSoğuksu Mahallesi Kiralık EvTokatköy Kiralık EvTokatköy Mahallesi Kiralık EvYalıköy Kiralık EvYalıköy Mahallesi Kiralık EvYavuz Selim Mahallesi Kiralık EvYenimahalle Kiralık EvYeni Mahalle Mahallesi Kiralık EvZerzavatçı Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.