Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Satılık Ev

araması için 499 ilan bulundu
search
Cumhuriyet Mahallesicancel
Beylikdüzücancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye Cumhuriyetabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Cumhuriyet Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Cumhuriyet Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinin nüfusu toplam 23.427dir. Bu nüfusun 11.066 erkek ve 12.361 kadından oluşmaktadır. 

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Cumhuriyet Mahallesi, Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alır. Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alır. Beylikdüzü, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan bir ilçedir. Marmara Denizi'ne kıyısı bulunan Beylikdüzü, son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen ve büyüyen bir bölge olarak bilinir. İlçe, modern konut projeleri, alışveriş merkezleri, parklar ve yeşil alanları ile dikkat çeker. Sahip olduğu geniş yollar ve ulaşım ağları sayesinde şehir içi ulaşımı kolaylaştırır. Ayrıca, Beylikdüzü'nde birçok okul, hastane, alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanı bulunur. İlçe, hem konut hem de ticaret alanında yoğun bir faaliyet gösterirken, aynı zamanda aile dostu bir yaşam sunan geniş parkları ve sosyal aktivite alanlarıyla da öne çıkar.

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Cumhuriyet Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Otobüs: İstanbul genelinde olduğu gibi Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'ne de otobüslerle ulaşabilirsiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs hatları ve özel halk otobüsleri, mahalleye ulaşım sağlamaktadır. Yakın bölgelerden geçen otobüs hatlarına binerek Cumhuriyet Mahallesi'ne kolayca ulaşabilirsiniz. İlgili otobüs hatlarının güncel sefer saatlerini ve duraklarını öğrenmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Metrobüs: Beylikdüzü ilçesi, İstanbul'un önemli ulaşım hatlarından biri olan Metrobüs hattı üzerinde yer almaktadır. Metrobüs hattını kullanarak Beylikdüzü istasyonuna ulaşabilir ve buradan Cumhuriyet Mahallesi'ne ulaşmak için otobüs veya taksi gibi diğer ulaşım seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Minibüs: Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'ne ulaşım için minibüsleri de tercih edebilirsiniz. Beylikdüzü ve çevre bölgelerden hareket eden minibüs hatları, mahalleye direkt veya aktarma noktalarından geçerek ulaşım sağlar. Minibüs hatlarının güzergahlarını ve sefer saatlerini yerel minibüs duraklarından veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Özel Araç: Kendi aracınızla seyahat etmeyi tercih ediyorsanız, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'ne ulaşmak için TEM Otoyolu veya E-5 Karayolu gibi ana ulaşım yollarını kullanabilirsiniz. Mahallede park alanları ve yol kenarında park imkanları mevcuttur.

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul Cumhuriyet Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Cumhuriyet Mahallesinde ve Beylikdüzü ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Beylikdüzü İlkokulu

  • Barış Mahallesi İlkokulu

  • Gürpınar İlkokulu

  • Beylikdüzü Ortaokulu

  • Cumhuriyet Mahallesi Ortaokulu

  • Kavaklı Ortaokulu

  • Beylikdüzü Anadolu Lisesi

  • Sahil Mahallesi Anadolu Lisesi

  • Büyükşehir Mahallesi Anadolu Lisesi

  • Beylikdüzü Fen Lisesi

Cumhuriyet Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

İstanbul Cumhuriyet Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 2,123,290 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 16,333 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İstanbul Cumhuriyet mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. İstanbul'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Cumhuriyet Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.








İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.